HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνεχίζουν τον αγώνα οι Αγρότες - Μπλόκα σε Αίγιο και Κ.Αχαΐα

Συνεχίζουν ακάθεκτοι τις κινητοποιήσεις του οι Αγρότες της Αχαΐας, με αποκλεισμού των εθνικών οδών σε Αίγιο και Κάτω Αχαΐα. Κάτω Αχαΐα ...

Συνεχίζουν ακάθεκτοι τις κινητοποιήσεις του οι Αγρότες της Αχαΐας, με αποκλεισμού των εθνικών οδών σε Αίγιο και Κάτω Αχαΐα.
Κάτω Αχαΐα
Τρίωρο αποκλεισμό της Πατρών-Πύργου στην Κάτω Αχαΐα, αποφάσισαν κατά την γενικής τους συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας. Σύμφωνα με την απόφαση που πήραν θα κλείσουν το δρόμο το απόγευμα της Τετάρτης από τις 19:00 έως τις 22:00.
"Θα θέλαμε να ζητήσουμε την κατανόηση τον συμπολιτών μας για την ταλαιπωρία που θα υποστούν αλλά θέλουμε να ξέρουν οτι έχουμε εξαντλήσει καθε άλλο τρόπο διαμαρτυρίας. Τέλος ζητάμε την συμπαράσταση όλων τον κοινωνικών ομάδων στον αγώνα μας με την παρουσία τους κοντά μας", αναφέρουν σχετικά οι ίδιοι οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας."
Αιγιάλεια
Καθημερινά, από τις τις 6.30 ως τις 9.30 το βράδυ, αγρότες αποκλείουν τη Νέα Εθνική, στο ύψος των βενζινάδικων του Αιγίου. Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και η παλιά και η νέα Εθνική Οδός Πατρών-Κορίνθου, στην Αχαΐα, θα είναι κλειστεί για κάποιες ώρες, πιθανότατα ταυτόχρονα,. Επιπλέον την Πέμπτη αναμένεται να υπάρξει κινητοποίηση – αποκλεισμός και της παλιάς Εθνικής Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος του ποταμού Φοίνικα, από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επικινδυνότητα του δρόμου.
Όπως υποστηρίζεται, στόχος είναι να υπάρξει ταυτόχρονος αποκλεισμός ώστε να ασκηθεί πίεση στους αρμοδίους για τη λήψη μέτρων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.