Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διεθνής διάκριση για τον Καλαβρυτινό Μελισσοκόμο Βασίλη Φωτόπουλου

Τεράστια διάκριση για τον συμπατριώτη μας μελισσοκόμο, Βασίλη Φωτόπουλο αφού στον διεθνή διαγωνισμό  BIOLMIEL 2016 στην Ιταλία, απέσπασ...

Τεράστια διάκριση για τον συμπατριώτη μας μελισσοκόμο, Βασίλη Φωτόπουλο αφού στον διεθνή διαγωνισμό  BIOLMIEL 2016 στην Ιταλία, απέσπασε  δύο ασημένια μετάλλια με μέλι παραγωγής του, ένα για το μέλι πεύκου κ ένα για το μέλι δάσους. Στον διεθνή διαγωνισμός που διεξάγεται καθε χρόνο στην Ιταλία, συμμετείχαν περισσότερα από 160 προϊόντα από όλο τον κόσμο. Ο διαγωνισμός BIOLMIEL είναι ο μοναδικός Διεθνής Διαγωνισμός για το Βιολογικό Μέλι και έχει ως στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει την ποιότητα και τη ποικιλία του Βιολογικού Μελιού, σε ένα ιδιαίτερα αναπτυσσόμενο κλάδο παρά τη δεδομένη οικονομική συγκυρία.
Ο Βασίλης Φωτόπουλος που κατάγεται από το Αγρίδι  και την Κερασιά Καλαβρύτων, μιλώντας στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS  μας δηλώνει περήφανος, αφού το μεράκι και η αγάπη του για την μελισσοκομία συνοδεύεται από τέτοιες μεγάλες διακρίσεις. Να θυμίσουμε οτι στον περσινό διαγωνισμό πήρε το χρυσό μετάλλιο.
Η ενασχόλησή του με την μελισσοκομία ξεκίνησε το 2011 και με τον τομέα της βιολογικής μελισσοκομίας το 2015. Η αγάπη του για την μελισσοκομία σε συνδυασμό με τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευσή του, την επένδυση σε σύγχρονο εξοπλισμό και την πλήρη καθετοποίηση της παραγωγής του έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή βιολογικού μελιού υψηλών προδιαγραφών. Τα μελίσσια του από την άνοιξη και όλο το καλοκαίρι είναι στα βουνά των Καλαβρύτων που ξέρει να δίνει το καλύτερο και το αγνότερο.
Περισσότερα για τον Βασίλη Φωτόπουλου θα βρείτε στο BeBee organic greek honey Βασίλης Φωτόπουλος
για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.