HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Η "Δημοκρατική Ευθύνη" στην Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της "Δημοκρατικής Ευθύνης", το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Βυζαντινό στην ...


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της "Δημοκρατικής Ευθύνης", το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Βυζαντινό στην Πάτρα. Ομιλητές ο τέως Υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος και στελέχη του νέου πολιτικού φορέα. Αξίζει να σημειωθεί οτι στην Αχαΐα έχουν υπογράψει για το νέο πολιτικό αυτό σχηματισμό περισσότερα από 3.500 άτομα. Το Ιδρυτικό συνέδριο θα γίνει 1 και 2 Απριλίου 2017.
Αυτό που τονίσθηκε από του ομιλητές ήταν οτι με τον νέο αυτό πολιτικό φορέα "θέλουμε η Ελλάδα να γίνει οργανωμένο και αξιόπιστο κράτος. H κρίση στην Ελλάδα έχει οδηγήσει σε μεγάλη οικονομική, κοινωνική και ηθική καταστροφή. Το κατεστημένο που μας έφερε εδώ δεν μπορεί να αναστρέψει την πτώση. Οι δομές κοινωνικής συνοχής έχουν καταρρεύσει, ενώ βασικές υπηρεσίες και παροχές του κράτους που θεωρούνταν δεδομένες δεν υφίστανται πια. Τα πράγματα καταρρέουν, το κέντρο δεν κρατεί: σαν να άλλαξε η γη τροχιά. Ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας έχει μείνει άναυδο και δύσπιστο απ’ τις πρωτοφανείς εξελίξεις στον τόπο μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια της σιωπής. Η σιωπή ενέχει ιστορική συνενοχή. Η χώρα μας βιώνει την επείγουσα πίεση του τώρα. Τώρα είναι η ώρα να γίνουν οι πραγματικές αλλαγές. Τώρα πρέπει να απαντήσουμε στις απαιτήσεις της ιστορίας. Γι’ αυτό κι εμείς, απλοί πολίτες από διάφορες περιοχές της χώρας, πολίτες με διαφορετικά επαγγέλματα και από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις και ηλικίες, δίνουμε το έναυσμα για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, για να βάλουμε τέλος στη συνεχιζόμενη κατάρρευση. Συγκροτούμε μια αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση με σκοπό την υπεράσπιση της Ελλάδας της δημιουργίας και της παραγωγής, τη “Δημοκρατική Ευθύνη”.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.