HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο παλμός της Αποκριάς χτυπά… στο Σκεπαστό!!!

Ο Σύλλογος Σκεπαστού, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει ένα πλούσιο διήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων. Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίο...

Ο Σύλλογος Σκεπαστού, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει ένα πλούσιο διήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων.
Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό, στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου στις 21:00 το βράδυ, σε ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Ετοιμάστε την αποκριάτικη φορεσιά σας και ελάτε να περάσουμε μια διασκεδαστική βραδιά με καλό φαγητό, ποτό, τραγούδι και πολύ χορό. Τιμή πρόσκλησης με φαγητό 12 € και παιδικό (5-11 ετών) 5 €. 
Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 στο καθιερωμένο, παραδοσιακό καρναβαλικό  γλέντι στην κεντρική πλατεία του Σκεπαστού, στις 14:00 το μεσημέρι.  Ο Σύλλογος με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια θα μεταδώσει τον παλμό και τη χαρά  της αποκριάς.  Με καλή παραδοσιακή μουσική, εκλεκτούς μεζέδες και άφθονο κρασί σας υποσχόμαστε ξέφρενο γλέντι σε έντονους καρναβαλικούς ρυθμούς στην κεντρική πλατεία του Σκεπαστού!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.