HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεχίζουν τους τρίωρους αποκλεισμούς της Εθνική οι Αγρότες της Αιγιάλειας

Την συνέχιση των καθημερινών τρίωρων αποκλεισμών της Νέας Εθνικής Οδού στο ύψος του Αιγίου, αναγγέλλουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη του Α...

Την συνέχιση των καθημερινών τρίωρων αποκλεισμών της Νέας Εθνικής Οδού στο ύψος του Αιγίου, αναγγέλλουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας". Κάθε μέρα, 6.30 με 9.30 το βράδυ, το μπλόκο στήνεται στο ύψος του Αιγίου (βενζινάδικα) και δημιουργεί πλέον σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων που σε συνδυασμό με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων, της Ολυμπίας Οδού γίνεται εντονότερο.
Οι αγρότες της Αιγιάλειας με ανακοίνωσή τους τονίζουν:
"Συνεχίζουμε τον αγώνα επιβίωσης της μικρομεσαίας αγροτιάς με 3ωρους αποκλεισμούς  της ΝΕΟ Αθηνών- Πατρών στα βενζινάδικα  καθημερινά από 6:30μμ-9:30 μμ. 
Ο μαζικός και οργανωμένος αγώνας της μικρομεσαίας αγροτιάς της Αιγιάλειας που συντονίζεται πανελλαδικά με 69 μπλόκα και την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων  είναι ο μόνος δρόμος για αποτελέσματα και ανακούφιση από τα βάρη που μας φορτώνουν η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ, οι κυβερνητικές πολιτικές και οι επιχειρηματικοί όμιλοι.
Το αφορολόγητο που πετύχαμε είναι ένα τέτοιο αποτέλεσμα του αγώνα μας και της στήριξης που έχουμε από τους εργατοϋπάλληλους, αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες και άλλους φορείς." 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.