Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Με πολύ κόσμο η πίτα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας της ΝΔ

Πρωτοφανής χαρακτηρίζεται από τοπικά στελέχη της ΝΔ, η επιτυχία της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας τ...

Πρωτοφανής χαρακτηρίζεται από τοπικά στελέχη της ΝΔ, η επιτυχία της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο καφέ Del Mar στην παραλία Αιγίου, παρουσία του πρώην Υπουργού και νυν βουλευτή Β’Αθηνών, αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Κωστή Χατζηδάκη.
Πάνω από 300 μέλη και φίλοι του κόμματος γέμισαν ασφυκτικά το καφέ, δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα και παράλληλα ενθουσιώδες κλίμα. «Η νέα διοίκηση της τοπικής οργάνωσης, συνεχίζοντας το έργο των προκατόχων της, έχει χτίσει μια γερή σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο, που στηρίζει το έργο της τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στις 3 μεγάλες εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει με την παρουσία στελεχών πρώτης γραμμής -στην αρχή με τον Κώστα Γκιουλέκα, μετά με την Ντόρα Μπακογιάννη και σήμερα με τον Κωστή Χατζηδάκη» σημείωσε μιλώντας στο filodimos.gr ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης κ. Βασίλης Σταθακάρος, που δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης, που ήταν αποτέλεσμα μιας σημαντικής οργανωτικής προσπάθειας.
Ο επίσημος προσκεκλημένος κ. Κωστής Χατζηδάκης, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση και στις μεγάλες δυσκολίες που ταλαιπωρούν την κοινωνία, αποτέλεσμα των κυβερνητικών χειρισμών, όπως τόνισε ο ίδιος, προσθέτοντας όμως πως το 2017 αναμένεται να είναι χρονιά σημαντικών εξελίξεων και κατέληξε με την πεποίθηση πως η ΝΔ θα είναι σύντομα ξανά κυβέρνηση.
από: filodimos.gr (Φωτό: "Πελοπόννησος")

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.