Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου έκοψε την πίτα της

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (ΑΛΜΑ) έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κατάστημα “Τ...

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (ΑΛΜΑ) έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κατάστημα “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ“ στην παραλία Αιγίου. Μεγάλη ήταν η προσέλευση μελών της και φίλων του αθλητικού σωματείου. Το κλίμα ήταν άκρως εορταστικό και χαρούμενο, με τις συζητήσεις να παίρνουν φωτιά γύρω από το αυτοκίνητο και τους αγώνες και όχι μόνο.
Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί κέρδισε ένα tablet 10 ιντσών, προσφορά του αθλητικού σωματείου. Επίσης βραβεύτηκαν και δύο μέλη της, ο Παντελής Παπανδρέου και Παναγιώτης Κονδύλης για τις επιδόσεις  τους για το 2016. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο νέος πρόεδρος Σωκράτης Αγγελόπουλος που ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους αλλά και μίλησε για τα σχέδια της ΑΛΜΑ το 2017. Τον λόγο επίσης πήρε και ο απελθών πρόεδρος  Κώστας Μίχαλος που δήλωσε διαθέσιμος για οποιαδήποτε μελλοντική βοήθεια του ζητηθεί. Τέλος τις ευχές του εξέφρασε και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Χαράλαμπος Παπαδόπουλος για μια επιτυχημένη χρόνια γεμάτη δημιουργικά πράγματα για το Αίγιο
Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Εμπορικού  Συλλόγου Αιγίου και τα μέλη  του ΔΣ  για την παρουσία τους στην εκδήλωση μας. Επίσης τους εκπροσώπους των γειτονικών Αθλητικών Σωματείων της Πάτρας Α.Ο.Π. και ΦΙΛΠΑ  που μας τίμησαν με τη παρουσία τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Φράγκο για την φιλοξενία του και την άριστη εξυπηρέτηση του. Τέλος ευχαριστούμε τους δωροθέτες - επιχειρηματίες του Αιγίου που μας πρόσφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο που κάναμε μετά την κοπή της πίτας.
Καλή χρονιά γεμάτη δημιουργικότητα και καλούς αγώνες στους αθλητές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.