HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η δίκη Πελετίδη με την Χρυσή Αυγή - Στο πόδι η Αχαϊκή πρωτέυουσα

Αύριο Πέμπτη 23 Φλεβάρη, συνεχίζεται η διακοπείσα στις 13 του μήνα δίκη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη με τη Χρυσή Αυγή, με την το...

Αύριο Πέμπτη 23 Φλεβάρη, συνεχίζεται η διακοπείσα στις 13 του μήνα δίκη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη με τη Χρυσή Αυγή, με την τοποθέτηση του Δημάρχου, τις αγορεύσεις των συνηγόρων και την έκδοση της απόφασης.
Υπενθυμίζεται ότι Δήμοι, Σωματεία και Φορείς, αλλά και χιλιάδες κόσμου, στηρίζουν τον Δήμαρχο Πατρέων με ψηφίσματα, ανακοινώσεις και υπογραφές και απαιτούν να σταματήσει η δίωξή του και να αναλάβουν προς αυτή την κατεύθυνση πρωτοβουλίες η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες. Ο Κώστας Πελετίδης δικάζεται για παράβαση καθήκοντος έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει το 2015 ο τότε υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης, επειδή με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν παραχώρησε στη Χρυσή Αυγή δημοτικό χώρο, κατά την προεκλογική περίοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.