HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Αγροτών

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, καλεί τους αγρότες ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας»...

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, καλεί τους αγρότες ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας» στις 7 το απόγευμα.
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
Παρέμβαση για τους δασικούς χάρτες και τα προβλήματα που προκαλούν σε βάρος των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων πραγματοποίησε μαζική αντιπροσωπεία του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας» σε συνεργασία με το μπλόκο Λατιφίου Αμαλιάδας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Φλεβάρη.
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ψήφισμα που  προβλέπει την προσωρινή αναστολή της διαδικασίας αναρτήσεων και κυρώσεων των δασικών χαρτών και προτείνοντας την κατάργηση ή τη μείωση σε συμβολικό επίπεδο των τελών υποβολής αντιρρήσεων.
Πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια η Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΝΤΡΙΝΙΑΣ ,όπου αποφασίστηκε η συνέχιση των αγώνων για τα αιτήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς με άλλες μορφές ...25 μέρες στα μπλόκα του αγώνα και μαζικές παρεμβάσεις για καυτά προβλήματα μας όπως η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τα ¨κόκκινα δάνεια» , οι δασικοί χάρτες , η μικρομεσαία αγροτιά της Αιγιάλειας, με τον Αγροτικό Σύλλογο μας , έδωσε ένα σημαντικό αγώνα συντονισμένη πανελλαδικά με δεκάδες ακόμη μπλόκα, αγροτικούς Συλλόγους και Ομοσπονδίες , που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων», τόνισε στη Γενική Συνέλευση ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιάννης Μποδιώτης... Με τους εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους έχουμε πολλά κοινά προβλήματα και αιτήματα που αποτελούν την κοινή βάση για κοινό αγώνα  όπως οι εξευτελιστικές τιμές παραγωγού και ακριβές τιμές στα ράφια των σούπερ μάρκετ για τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, τσεκούρωμα συντάξεων, αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές , η κατάσταση στην υγεία- πχ Νοσοκομείο Αιγίου.
Αυτή η συνεργασία με σωματεία και φορείς μπορεί να πάρει πιο μόνιμα χαρακτηριστικά.»
Τέλος κάλεσε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση την Τρίτη 21 Φλεβάρη , στις 7 το απόγευμα στη πλατεία Λαύρας, στο Αίγιο μαζί με εργατικά σωματεία ενάντια στα μέτρα που επιδιώκει να πάρει η Κυβέρνηση για να κλείσει η 2η αξιολόγηση, μέτρα που αφορούν νέα μείωση του αφορολόγητου για αγρότες και μισθωτούς καθώς και νέες περικοπές στις συντάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.