Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στη Βαρκελώνη ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται από σήμερα 1/2/17, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και πρόεδρος της Διαμεσογειακής Επιτροπής της CPMR (Διάσκεψη...

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται από σήμερα 1/2/17, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και πρόεδρος της Διαμεσογειακής Επιτροπής της CPMR (Διάσκεψη Περιφερειακών & Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης) Απόστολος Κατσιφάρας, προκειμένου να προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου της Επιτροπής.
Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου στη νέα θητεία, μετά τις εκλογές στη Βενετία, ενόψει και του πρώτου Πολιτικού Γραφείου της CPMR για τη νέα θητεία, τον Μάρτιο στη Μάλτα.
Τρεις είναι οι θεματικές συνεδρίες που θα ασχοληθεί το Πολιτικό Γραφείο της Διαμεσογειακής Επιτροπής και συγκεκριμένα:
Η Πρωτοβουλία για τη Δυτική Μεσόγειο, όπου θα συζητηθούν οι ευκαιρίες που προσφέρει για τις Περιφέρειες αυτή η Πρωτοβουλία, αλλά και το τεράστιο αναπτυξιακό δυναμικό που έχει η Μεσόγειος στον τομέα της Γαλάζιας Οικονομίας.
Η συνεχιζόμενη προσφυγική κρίση, εστιάζοντας περισσότερο στο ανθρωπιστικό κομμάτι της κρίσης και στις επιπτώσεις της για τις Περιφέρειές μας. Θα συζητήσουν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η λεκάνη της Μεσογείου από την κρίση αυτή.
Το Γενικό Σχέδιο Δράσης της Επιτροπής, όσο και των επιμέρους Σχεδίων Δράσης των 4 Ομάδων μας Εργασίας, για την περίοδο 2017-2018.
Επίσης, στη συνάντηση θα συζητηθεί η βιώσιμη ανάπτυξη της Μεσογείου, θα υπάρξει ενημέρωση για το φάσμα των δραστηριοτήτων της Επιτροπής, ενώ θα εγκριθεί και η Τελική Διακήρυξη, που θα συμπυκνώνει όλα τα πολιτικά μηνύματα του Πολιτικού Γραφείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.