Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΡΟΣΦΥΓΗ του Δήμου Καλαβρύτων για τους Δασικούς Χάρτες

Στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα , εκτός της ημερησίας των διατάξεων συζητήθηκε το θέμα με τους Δασικούς Χάρτες...

Στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα, εκτός της ημερησίας των διατάξεων συζητήθηκε το θέμα με τους Δασικούς Χάρτες που αναρτήθηκαν την 27-1-2017. Η ανάρτηση των εν λόγω χαρτών έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην τοπική κοινωνία αφού πολλές καλλιεργήσιμες εκτάσεις εμφανίζονται ως δασικές.
Έτσι προτάθηκε από τον δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά να εξεταστεί η άμεση προσφυγή ώστε αρχικά να ακυρωθούν οι χάρτες. Αν δεν μπορέσει να υλοποιηθεί αυτό, είναι απαραίτητο να μειωθούν τα κόστη των εκτάσεων.
Ανατέθηκε στην δημοτική σύμβουλο κ. Πανουτσακοπούλου να πραγματοποιήσει την εξέταση της προσφυγής από νομικής πλευράς.
Επιπρόσθετα, ο δημοτικός σύμβουλος κ.Λεωνίδας Βασιλόπουλος στην πρόταση του έθεσε το θέμα της άμεσης προσφυγής για ακύρωση των χαρτών.
Οι δυο προτάσεις που ουσιαστικά συμπίπουν τέθηκαν σε ψηφοφορία, με την υπερψήφιση της πρότασης του δημάρχου κ. Λαζουρά και  την πρόταση του κ. Βασιλόπουλου η οποία έλαβε δύο ψήφους, αυτές των κ.κ. Βασιλόπουλου και Κουκιου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.