Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Πολιτική εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίτσας

Η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίτσας διοργάνωσε την Κυριακή 5/2/2017 εκδήλωση – συζήτηση στο Δημαρχείο Χαλανδρίτσας, με αφορμή τη συμπλή...

Η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίτσας διοργάνωσε την Κυριακή 5/2/2017 εκδήλωση – συζήτηση στο Δημαρχείο Χαλανδρίτσας, με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ομιλητές του τρείς βουλευτές του Νομού μας Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστα Σπαρτινό και Ανδρέα Ριζούλη.
Στην τοποθέτησή τους οι βουλευτές αναφέρθηκαν στο έργο της κυβέρνησης, που παρά τους περιορισμούς της συμφωνίας που υπογράφτηκε με τους δανειστές πριν τις εκλογές του Σεπτέμβρη 2015, προσπάθησε να κρατήσει την κοινωνία όρθια βοηθώντας κυρίως τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα. Αναφέρθηκαν στην ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων, στην κάρτα σίτισης, στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, στις 100 δόσεις, στο κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης που άρχισε να εφαρμόζεται, στις προσπάθειες βελτίωσης στο χώρο της υγείας, της παιδείας και της ανεργίας.
Εκτεταμένη αναφορά έγινε στα προβλήματα των αγροτών (αφορολόγητο, ασφαλιστικό, εργόσημο, εθνική σύνταξη, πληρωμές υποχρεώσεων από το 2008) αλλά και στις δυνατότητες που δίνονται στους αγρότες για ενισχύσεις και ανάπτυξη στον τομέα της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας και ιδιαίτερα στις ομάδες αγροτών ή κτηνοτρόφων μέσα από τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ.
Επιπλέον αναφέρθηκαν στην πολιτική επικαιρότητα, στο κλείσιμο της αξιολόγησης, στις προσπάθειες της κυβέρνησης για ανάπτυξη συμμαχιών με χώρες της Ε.Ε., στη στάση των πολιτικών κομμάτων και ιδίως της ΝΔ η οποία έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα της χώρας και σε θέματα διαφθοράς και διαπλοκής.
Στη συζήτηση που ακολούθησε, δόθηκαν διευκρινίσεις σε όλα τα θέματα που τέθηκαν και αφορούσαν και τα ιδιαίτερα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής, τον αγροτικό τομέα, τους δασικούς χάρτες αλλά και την πολιτική επικαιρότητα.
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.