HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας ο Άγγελος Δανιήλ

Ο Άγγελος Δανιήλ είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας, αφού μετά το σημερινό αποτέλεσμα των εκλογών της Ένωσης, η παράταξη του Π.Α.Σ. ...

Ο Άγγελος Δανιήλ είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας, αφού μετά το σημερινό αποτέλεσμα των εκλογών της Ένωσης, η παράταξη του Π.Α.Σ. ήταν νικήτρια απέναντι στην παράταξη Π.Ε.Σ. του Δημήτρη Μπαλαφούτη.
Για την ιστορία 67 σωματεία ψήφισαν υπέρ της Π.Α.Σ. (Δανιήλ), ενώ 43 σωματεία ψήφισαν την Π.Ε.Σ. (Μπαλαφούτης)
Σύμφωνα με το καταστατικό, το νεο Δ.Σ. θα αποτελείται από 8 μέλη της παρατάξης Δανιήλ και 3 μέλη της παράταξης Μπαλαφούτη.
Παρόντες ο εκπρόσωπος της Α.Ε.Καλαβρύτων, Λεωνίδας Βασιλόπουλος (εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, Τάκη Βαρβιτσιώτη που λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παραβρεθεί) και ο εκπρόσωπός του Α.Ο.Σκεπαστού Θανάσης Αλεξόπουλος.
Από την νικήτρια Π.Α.Σ. εκλέγονται οι εξής :
Οι Άγγελος Δανιήλ 59 ψήφους, Θεοδωρόπουλος Νικόλαος 43 ψήφους, Ντάσιος Κωνσταντίνος 41 ψήφους, Χριστόπουλος Οδυσσεύς 33 ψήφους, Πλώτας Αθανάσιος 32 ψήφους, Σαρρής Δημήτριος 30 ψήφους, Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος 30 ψήφους και Βουκελάτος Βασίλειος 27 ψήφους.
Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται:
Μπογιάκης Αλέξανδρος με 34 ψήφους και Σακελλαρίου Ανδρέας με 31 ψήφους.
Από την Π.Ε.Σ. εκλέγονται οι εξής :
Οι Μπαλαφούτης Δημήτριος 44 ψήφους, Πλούμης Χρήστος 39 ψήφους και Γκοτσόπουλος Γιώργος με 28 ψήφους.
Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκε η κυρία Χρυσούλα Σταθοπούλου.

Μιλώντας στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ο νέος Πρόεδρος εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστω σε όλους τονίζοντας ότι "από αύριο δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για το καλό και την πρόοδο του τοπικού Ποδοσφαίρου. Από αύριο το πρωί δεν πρέπει να μείνει κανένας αντίπαλος και να λείψει το εμείς και εσείς."
Σε επικοινωνία του με τον διευθυντή του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS κ. Νίκο Κυριαζή που τους συνδέει φιλία ετών, εξέφρασε, ένα μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ στους Καλαβρυτινούς...
 Ο εκπρόσωπος της Α.Ε.Καλαβρύτων, Λεωνίδας Βασιλόπουλος και ο εκπρόσωπος του Α.Ο.Σκεπαστού Θανάσης Αλεξόπουλος.

ρεπορτάζ για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Γιάννης Τσεντούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.