HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνελήφθησαν δύο δράστες στην Πάτρα για ληστεία και κλοπές

Συνελήφθησαν, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια 31χρονη ημεδαπή, καθώς και ένας 29χρονος αλλοδαπός, υ...

Συνελήφθησαν, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια 31χρονη ημεδαπή, καθώς και ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, της διάπραξης κλοπών και της παράνομης οπλοκατοχής.
Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμα και ένας 36χρονος ημεδαπός, συνεργός της 31χρονης, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα, η 31χρονη μετέβη σε σχολή χορού στην Πάτρα, όπου αφαίρεσε την ατομική τσάντα 50χρονης ημεδαπής, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και ατομικά της έγγραφα.
Λίγη ώρα αργότερα, η 31χρονη επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 29χρονος δράστης, αφαίρεσε αιφνιδιαστικά, από μια 61χρονη πεζή ημεδαπή, την ατομική της τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (425) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και κάρτες τραπεζών.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, χθες το πρωί ώρες στην οικία της 31χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια ψηφιακή κάμερα, ένα κινητό τηλέφωνο, δυο πορτοφόλια, ένα ζεύγος γυαλιών και τέσσερις τσάντες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και κλοπιμαία που είχαν αφαιρεθεί από τις δύο παθούσες.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, προέκυψε ότι η 31χρονη ενεργώντας από κοινού με τον 36χρονο συνεργό της, πριν από μια εβδομάδα, στην Πάτρα, προσέγγισαν ένα πεζό ανήλικο, από τον οποίο αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού.
Σημειώνεται ότι, ο 29χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις και σε βάρος του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.