Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων - Τι είπε στον Δήμαρχο

Ο πρέσβης των ΗΠΑ, στην Ελλάδα, κ.Τζέφρυ Πάιατ (Geoffrey Pyatt) , απόλαυσε, σήμερα το σκι στις πανέμορφες πλαγιές και στις άριστα στρωμέ...

Ο πρέσβης των ΗΠΑ, στην Ελλάδα, κ.Τζέφρυ Πάιατ (Geoffrey Pyatt), απόλαυσε, σήμερα το σκι στις πανέμορφες πλαγιές και στις άριστα στρωμένες και πατημένες πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, με ιδιαίτερη προτίμηση στις δύσκολες-"μαύρες" πίστες, όπως η νεοκατασκευασθείσα εφέτος,"ΦΟΙΒΗ", που σήμερα, άρχισε η πλήρης λειτουργία της και αποτελεί μία πρόκληση, για τους καλούς χιονοδρόμους.
Σε συνομιλία, που είχε μαζί του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, ο κ.πρέσβης των ΗΠΑ, εξέφρασε τον εντυπωσιασμό του για τη μοναδική ομορφιά του τοπίου του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, την πολύ καλή οργάνωσή του, το φιλικό, πρόθυμο και εξυπηρετικό προσωπικό του, την πολύ λειτουργική διάταξη των πιστών του και την εξαιρετική τους διάστρωση και την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα λειτουργία του,παρά,το μεγάλο αριθμό των σκιέρ και επισκεπτών,που παρατήρησε και είχε. Υποσχέθηκε δε,να ξαναεπισκεφθεί το Χιονοδρομικό μας Κέντρο και τα Καλάβρυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.