HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μοσκοβισί: «Βλέπω πως υπάρχει θέληση και όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και λύση».

Είμαι σίγουρος και ελπίζω ότι θα βρούμε την καλύτερη λύση για την Ελλάδα, δήλωσε ο κ. Μοσκοβισί, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Οι...

Είμαι σίγουρος και ελπίζω ότι θα βρούμε την καλύτερη λύση για την Ελλάδα, δήλωσε ο κ. Μοσκοβισί, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο κ. Μοσκοβισί επισήμανε ότι είχε μια δημιουργική συνάντηση με τον υπουργό, ενώ έχει γίνει και μια προετοιμασία με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος εξετάζει τις παραμέτρους.
Αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση δήλωσε: «Υπάρχει πρόοδος, αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια. Εγώ και ο Ντάισελμπλουμ έχουμε εντολή να βρούμε λύση». Eστειλε έτσι το μήνυμα ότι πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες και οι μεταρρυθμίσεις για να υπάρξει εμπιστοσύνη. «Χρειαζόμαστε μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη. Η κατάσταση στη χώρα είναι καλύτερη, η πρόβλεψη μας είναι ότι μπορεί να γίνει καλύτερη το 2017 και να υπάρξει υπεραπόδοση αλλά γι' αυτό χρειάζονται προσπάθειες και μεταρρυθμίσεις ώστε να υπάρξει εμπιστοσύνη» συμπλήρωσε ο Γάλλος επίτροπος. Κατέληξε, δε, λέγοντας ότι «βλέπω πως υπάρχει θέληση και όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.