HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ δήλωση Τσαβούσογλου: "Ο Πάνος Καμμένος πρέπει να συνετιστεί άμεσα"

Ακόμη μια απίστευτη πρόκληση έρχεται από την πλευρά της Τουρκίας και μάλιστα από τον επικεφαλής της Τουρκικής διπλωματίας. Ο Μεβλούτ Τσαβ...

Ακόμη μια απίστευτη πρόκληση έρχεται από την πλευρά της Τουρκίας και μάλιστα από τον επικεφαλής της Τουρκικής διπλωματίας. Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα Χουριέτ κάλεσε ούτε λίγο, ούτε πολύ τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο να μαζέψει το μυαλό στο κεφάλι του.
Μάλιστα ο Τούρκος υπουργός προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρξει επεισόδιο, λόγω αυτής της "προκλητικής" συμπεριφοράς και όπως λέει "αν, ο Αλλάχ φυλάξοι, γίνει ένα δυστύχημα ανεπιθύμητο, αποκατάσταση δεν υπάρχει".
Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι "ο συνέταιρος της κυβέρνησης Τσίπρα, που είναι ο ηγέτης της ακροδεξιάς, είναι ταυτόχρονα και Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας. Αυτός ο Υπουργός προκαλεί συνεχώς. Η Ελλάδα από παλιά κάνει προκλητικές ενέργειες. Εμείς συμπεριφερόμαστε με λογική για να μην υπάρχει ένταση με την γείτονά μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.