Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ψήφισμα συμπαράστασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στο Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη

Ομόφωνο ψήφισμα στήριξης στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη , αποφάσισε, χθες το βράδυ, στη συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο ...


Ομόφωνο ψήφισμα στήριξης στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, αποφάσισε, χθες το βράδυ, στη συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, έπειτα από την εισήγηση που έκανε στο Σώμα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
Αναλυτικά το ψήφισμα αναφέρει:
«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο οποίος δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να στηρίξει την απόφαση που έλαβε το ανώτατο συλλογικό όργανο της πόλης, το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ως αιρετοί, έχουμε την υποχρέωση να σεβόμαστε απόλυτα τις αποφάσεις των αιρετών συλλογικών οργάνων και να συνεχίζουμε να δρούμε με αυτονομία και αυτοτέλεια.
Αποτελεί υποχρέωσή μας να προστατεύουμε τα δικαιώματα των δημοκρατικών πολιτών και να μην διευκολύνουμε σε καμία περίπτωση μια ναζιστική, εγκληματική οργάνωση να διαδώσει το φασιστικό λόγο της στην κοινωνία μας.
Είμαστε στο πλευρό του Δημάρχου Πατρέων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.