Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ η Χριστίνα Τοπουζίδου, μαθήτρια του Γυμνασίου Καλαβρύτων

Το Σάββατο  28 Ιανουαρίου 2017 διεξήχθη ο 77ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο Ευκλείδης».  Η Χριστίνα Τοπουζίδου το...

Το Σάββατο  28 Ιανουαρίου 2017 διεξήχθη ο 77ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο Ευκλείδης».  Η Χριστίνα Τοπουζίδου του Νικολάου, μαθήτρια της Β’ τάξης του γυμνασίου της Μαρτυρικής πόλης των Καλαβρύτων, «Ευσέβιος Κηπουργός» έλαβε  μέρος και διακρίθηκε.
Η διάκριση αυτή της επιτρέπει τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, στην 34η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»  που θα γίνει το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017.   Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο κτίριο του Νέου Χημείου, οδός Ναυαρίνου 13Α, μεταξύ Μαυρομιχάλη και Χαρ. Τρικούπη στις 09.00 – 12.00 π.μ.
Στον νομό Αχαΐας διακρίθηκαν πέντε συνολικά μαθητές της Β’ Τάξης γυμνασίου ενώ η εξεταστέα ύλη για τον τρίτο διαγωνισμό "ΑΡΧΙΜΗΔΗ"  και τον «Προκριματικό διαγωνισμό» θεωρείται η ύλη των Διεθνών Μαθηματικών Ολυμπιάδων.
Θερμά συγχαρητήριά στην ίδια ,στους καθηγητές της αλλά και στους γονείς και ιδιαίτερα στην μητέρα της Θεοδώρα Πανουτσακοπούλου Μαθηματικό. Καλή επιτυχία, με κατάκτηση μεταλλίων στον επερχόμενο Αρχιμήδη .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.