Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ: Συγκλονιστικός ο Απόλλωνας απέναντι στον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά το γεγονός πως ήταν πολύ καλός σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την ομάδα του Ο...

Παρά το γεγονός πως ήταν πολύ καλός σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την ομάδα του Ολυμπιακού, στην Πάτρα με 87-70. Πλήθος κόσμου στο κλειστό της Περιβόλας παρά την γιορτή της Καθαράς Δευτέρας.
Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στο πρώτο μισό της δεύτερης περιόδου και με τους Παπανικολάου, Ουότερς και Μιλουτίνοφ ξέφυγαν με 18-40 στο 14'. Η αντίδραση του Απόλλωνα, όμως, δεν άργησε να έρθει, καθώς οι Χίκι και Βεργίνης με 4 συνεχόμενα τρίποντα μείωσαν σε 30-40, ενώ στο 16' ο Αμερικανός γκαρντ ευστόχησε και πάλι πίσω από την γραμμή των 6.75 μέτρων για το 33-42. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πλησίασαν ως το -6 (40-46), αλλά ο Λοτζέσκι πρόλαβε το χρονόμετρο γράφοντας το 40-48, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.  
Ο χαρακτήρας της τέταρτης περιόδου αποδείχθηκε διαδικαστικός, με τον Λοτζέσκι να ανεβάζει στο 32' την διαφορά στους 23 πόντους (53-76) κι εντέλει τους πρωταθλητές Ελλάδας να επικρατούν με 70-87.
Δεκάλεπτα: 15-26, 40-48, 51-70, 70-87.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.