HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκδήλωση της Π.Υ.Καλαβρύτων παρουσία του Αρχηγού του Σώματος - Τιμήθηκε ο Δήμος Καλαβρύτων και οι αρωγοί του Σώματος

η Στα Καλάβρυτα βρέθηκε χθες ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστρατήγος Βασίλειος Καπέλιος στην κοπή της πίτας της Π.Υ. Καλαβρύτ...

η
Στα Καλάβρυτα βρέθηκε χθες ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστρατήγος Βασίλειος Καπέλιος στην κοπή της πίτας της Π.Υ. Καλαβρύτων. Το παρών έδωσε ο Διοικητής της Π.Υ.Δυτικής Ελλάδος,Κων/νος Κυριακόπουλος, ο Διοικητής της Π.Υ.Νοτίου Ελλάδος, Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας κ. Νικόλαος Ρουμελιώτης, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού μας Κέντρου Λεωνίδας Σπυρόπουλος και φυσικά όλο το προσωπικό της Πυροσβεστικής Καλαβρύτων με τον  Διοικητή της Χάρη Γιαννάκη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα "Αυλή" .
Η λαμπρή εκδήλωση περιελάμβανε και τιμητικές απονομές στους σημαντικούς χορηγούς της Π.Υ. Καλαβρύτων για την μεγάλη τους προσφορά στο Σώμα και τον τόπο μας. Τιμήθηκαν ο Δήμος Καλαβρύτων, ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων, ο κ. Αριστείδης Μενεγάτος και οι "Αχαϊκές Πρωτεΐνες"
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς δήλωσε σχετικά: 

Ο Δήμος Καλαβρύτων, αποτελεί Δήμο Πρότυπο και υπόδειγμα, σε όλη τη Χώρα, για την άριστη, αποτελεσματική και αποδοτική συνεργασία του ,με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έχει σαν συνέπεια, να προλαμβάνονται, να αποφεύγονται και να αντιμετωπίζονται, άμεσα, φυσικές καταστροφές και δυσάρεστα γεγονότα"
Σήμερα, Κυριακή,12/2, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, με συνεργάτες του, επισκέφθηκε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, από τη λειτουργία του οποίου, αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις και παρέστη στην κοπή της πίτας του Ελληνικού Συνδέσμου Τουριστικής Χιονοδρομίας(Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ.), που έγινε στο Χιονοδρομικό μας Κέντρο, όπου στο κομμάτι που του δόθηκε,από τον Πρόεδρο του Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ. κ.Παππά,του έτυχε και το φλουρί, αναδεικνύοντας, το Πυροσβεστικό Σώμα,ως το "τυχερό", της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.