HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αντιπροσωπεία της ΕΡΓΟΣΕ στις Βρυξέλλες για την αναβάθμιση του Ελληνικού Σιδηροδρόμου

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΕΡΓΟΣΕ, για μια σειρά επαφών με φορείς του Ευρωπαϊκού Σιδηροδρόμου με σκοπό την αναβάθμιση του ...

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΕΡΓΟΣΕ, για μια σειρά επαφών με φορείς του Ευρωπαϊκού Σιδηροδρόμου με σκοπό την αναβάθμιση του συστήματος σηματοδότησης του Ελληνικού Σιδηροδρόμου σε εφαρμογή του νέου Κοινοτικού Κανονισμού.
Η ανακοίνωση της ΕΡΓΟΣΕ αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Κοινότητας των Ευρωπαϊκών Σιδηρόδρομων (CER), κ. LiborLochman, οπού συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας και κοινής δραστηριοποίησης της Κοινότητας με την ΕΡΓΟΣΕ, ενώ παράλληλα συζητήθηκε η συμμέτοχη και του CER στις τεχνικές συζητήσεις για την αναβάθμιση του συστήματος σηματοδότησης του Ελληνικού Σιδηροδρόμου σε εφαρμογή του νέου Κοινοτικού Κανονισμού.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Shift2Rail κ. CarloBorghini, οπού συζητήθηκαν η συμμέτοχη της ΕΡΓΟΣΕ στο ερευνητικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον Σιδηρόδρομο, αλλά και η δραστηριοποίηση της εταιρίας ως τελικός αποδέκτης των αποτελεσμάτων των ευρωπαϊκών ερευνών στον τομέα του Σιδηροδρόμου.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο περιθώριο εκδηλώσεων του CER και της UNIFE(Ευρωπαϊκή Ένωση Βιομηχανιών Σιδηροδρόμου), πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο της UNIFE κ. LaurentTroger, οπού συμφωνήθηκε η έναρξη συζητήσεων, για την παρουσίαση στην Ευρωπαϊκή Σιδηροδρομική Βιομηχανία, των επενδυτικών ευκαιριών που υπάρχουν στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο.
Την Τέταρτη το πρωί η Αντιπροσωπεία της ΕΡΓΟΣΕ συμμετείχε στην Γενική Συνέλευση του CER.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.