Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Παγγορτυνιακή Ένωση τίμησε την μνήμη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 τελέστηκε από την Παγγορτυνιακή Ένωση το καθιερωμένο από το 1990 μνημόσυνο του Ελευθερωτή του Γένους μας ...

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 τελέστηκε από την Παγγορτυνιακή Ένωση το καθιερωμένο από το 1990 μνημόσυνο του Ελευθερωτή του Γένους μας Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 174 ετών από τον θάνατό του. Με γλαφυρό τρόπο αναφέρθηκε στο βίο του Ήρωα και την μεγάλη προσφορά του στο Έθνος η Ουρανία Αναγνωστοπούλου, φιλόλογος – ιστορικός.
Στη συνέχεια όλοι εν πομπή κατευθύνθηκαν στον παρακείμενο ανδριάντα του Γέρου του Μοριά, προ της Παλαιάς Βουλής, όπου εψάλη επιμνημόσυνη δέηση και κατατέθηκαν δάφνινα στεφάνια. Η εκδήλωση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων.
Παρευρέθηκαν Βουλευτές, Πολιτευτές, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Γορτυνιακών & Αρκαδικών Συλλόγων και πολλοί Αρκάδες.
Φωτογραφίες: Βασ. Κουτρουμάνος



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.