HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧAΪΑ: Το νέο Δ.Σ. του Ποδηλατικού Ομίλου Πάτρας

Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντα συμβούλου Β. Διαμαντόπουλου κατά τις Αρχαιρεσίες την 29 Ια...

Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντα συμβούλου Β. Διαμαντόπουλου κατά τις Αρχαιρεσίες την 29 Ιανουαρίου 2015, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Ο.Πατρών για τα επόμενα τρία χρόνια.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ :ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΧΙΑΝΙΩΤΗΣ 
ΕΦΟΡΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ : ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΕΡΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΓΕΡΗΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ : ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΜΜΑΣΗΣ
Ο νέος Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη για την τιμή που του επιφύλαξαν και υποσχέθηκε να εργαστεί μαζί με όλα τα μέλη (Διοίκησης και αθλητικά) για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες του Ομίλου όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο.
Καλωσόρισε τα δύο νεοεισελθόντα μέλη κκ. Αυγέρη Γεώργιο και Τσέρη Αθανάσιο και τους ευχήθηκε επιτυχία στο έργο που θα αναλάβουν.
Έθεσε τις προτεραιότητες για το 2017, που είναι η προσέλκυση και άλλων χορηγών, καθώς επίσης η διοργάνωση του 40ου Ποδηλατικού Γύρου «ΘΥΣΙΑΣ», η δημιουργία πίστας ΜΤΒ. Στην συνέχεια με την βοήθεια της Πολιτείας της Περιφέρειας του Δήμου Πατρέων και των φορέων της Πόλης μας και της περιοχής μας να υλοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν τον ποδηλατοδρόμο από την Πλαζ έως τον ποταμό Γλαύκο, αποστάσεως 9ΚΜ. Σύνθημα μας παραμένει το τρίπτυχο, σχετικά με την χρήση του ποδηλάτου ως μέσω μετακίνησης – ψυχαγωγίας –άθλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.