Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας - 8/2/2017

➤Σύλληψη ημεδαπού για αντίσταση, πρόκληση σωματικών βλαβών σε αστυνομικό και καταδικαστικής απόφαση Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτ...

➤Σύλληψη ημεδαπού για αντίσταση, πρόκληση σωματικών βλαβών σε αστυνομικό και καταδικαστικής απόφαση
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (18) μηνών για κλοπή.
Σημειώνεται, ότι ο δράστης κατά την σύλληψή του, προέβαλε αντίσταση απωθώντας με τα άνω άκρα του τους αστυνομικούς, ενώ παράλληλα προκάλεσε ελαφρά σωματική βλάβη, σε ένα αστυνομικό.
➤Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δράστιδας για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος μιας άγνωστης δράστιδας, η οποία χθες το πρωί, στην Πάτρα, μετέβη σε οικία 82χρονης ημεδαπής, στην οποία  παρουσιάστηκε ως λογίστρια της εγγονής της και με το πρόσχημα της επείγουσας οικονομικής ανάγκης (χρέος της εγγονής στην εφορία) της απέσπασε το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ. Δράστιδα αναζητείται για να συλληφθεί.
➤Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 43χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε αφαιρέσει από σουπερμάρκετ, τρεις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών συνολικής αξίας (58) ευρώ. Ο δράστης είχε γίνει αντιληπτός από τον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος ενημέρωσε τους αστυνομικούς.
➤Σχηματισμός δικογραφίας, σε βάρος δύο  αγνώστων δραστών, για ληστεία κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το απόγευμα στην Πάτρα, πλησίασαν 16χρονο πεζό αγόρι, το οποίο αφού το ακινητοποίησαν με την άσκηση σωματικής βίας, ακολούθως με την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο. Δράστες αναζητούνται.
➤Σύλληψη μίας ημεδαπής γυναίκας, για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 21χρονη ημεδαπή, διότι είχε αφαιρέσει από εν λειτουργία κατάστημα ενδυμάτων ένα ζεύγος υποδημάτων. Κατά την έξοδό της από το κατάστημα ήχησε το σύστημα συναγερμού και ακινητοποιήθηκε από υπαλλήλους, οι οποίοι ενημέρωσαν τους αστυνομικούς. Από την προανάκριση, που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι απογευματινές ώρες της ιδίας ημέρας, είχε αφαιρέσει κι ένα πουκάμισο, από άλλο κατάστημα ενδυμάτων.
➤Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 58χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.