HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Με τους "μικρούς" ο ΠΑΟ, με εξάρα η ΑΕΚ προκρίθηκαν στους "8" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην επόμενη φάση με τα «μικρά» ο ΠΑΟ Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός στη ρεβάνς κόντρα στον Κισσαμικό, αφού επεβλήθη 4-0 των Κ...


Στην επόμενη φάση με τα «μικρά» ο ΠΑΟ
Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός στη ρεβάνς κόντρα στον Κισσαμικό, αφού επεβλήθη 4-0 των Κρητικών με τους «μικρούς» να ανάβουν φωτιές και πήρε μια μεγάλη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Γκολ και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης στην μεγάλη του επιστροφή στο «τριφύλλι». Σκόραραν και οι μικροί Χατζηβογιάνννης και Πίσπας αλλά και ο Μπουμάλ. Το σκορ έμεινε μέχρι τέλους με τον Παναθηναϊκό να παίρνει μια τεράστια νίκη και μαζί με το 3-0 του πρώτου αγώνα να παίρνει και μια τεράστια πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος με συνολικό σκορ... 7-0!
Κισσαμικός: Πολίτης, Μπολάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Ενγκουέμ, Ρούμπιο, Βλάκος, Ποκόνγκ, Μαντζής, Στογιάνοφ (69’ Κίκε)
Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουλτ, Μολέντο (66’ Κουτρουμπής), Ευαγγέλλου, Μαρινάκης, Ρέις, Ζέκα (61’ Μίγγος), Μπουμάλ, Χατζηγιοβάννης, Κλωναρίδης (58’ Πίσπας), Ρινάλντι


Με Ντάουντα ο Ατρόμητος νίκησε την Λαμία
Ο Αμπιόλα Ντάουντα πέτυχε δύο γκολ απέναντι στη Λαμία - όπως και στο ματς της Φθιώτιδας - ο Ατρόμητος νίκησε με 2-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ολυμπιακού και Άρη.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κατράνης, Ούμπιδες (73' Βασιλείου), Ζησόπουλος, Πλατέλλας (61' Κυριακίδης), Τόνσο, Μπρίτο (81' Λημνιός), Ντάουντα.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Βαλιός, Κοτσώνης, Παπαργυρίου (46' Καραγιάννης), Μπουλούλης, Αυγενικού, Ματσούκας, Τσούκαλος, Ποζατζίδης (61' Τζόκιτς), Φερφελής (46' Βάντερσον)

Επική πρόκριση για Πλατανιά
Ο ΠΑΣ Γιάννινα, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές προηγήθηκε στο 84’ με τον Ζάιρο, για να στείλει το ματς στην παράταση. Εκεί, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή και με γκολ του Γιορέντε στο 112’ (πέναλτι) και του Μανούσου στο 120’, πήραν μια μεγάλη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Μιχαήλ, Κούτρης, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (27' λ. τρ. Γιάκος), Βιδάλ, Νικολιάς (55' Κόντε), Ναδάλες (69' Σκόνδρας), Ζάιρο.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Κάργας, Μπανανά, Πριντέτα (54' λ. τρ. Στάθης), Βάντερσον, Μαραγκός, Μουνάφο, Γιορέντε, Αποστολόπουλος (64' Σίγκνιεβιτς), Μανούσος, Γιακουμάκης (79' Στανισάβλιεβιτς).



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.