HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΑΦΝΗ: Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 11:00 όλοι στη Δάφνη!

Η τελευταία Κυριακή των αποκριών φτάνει και όλοι ετοιμαζόμαστε για το καρναβάλι της Δάφνης το οποίο έγινε πλέον θεσμός και το περιμένουν όλο...

Η τελευταία Κυριακή των αποκριών φτάνει και όλοι ετοιμαζόμαστε για το καρναβάλι της Δάφνης το οποίο έγινε πλέον θεσμός και το περιμένουν όλοι για να ξεφαντώσουν.
Φέτος το ραντεβού είναι στις 26 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στην πλατεία του χωριού! Υποσχόμαστε πρωτότυπα γκρούπ, κονφετί και σερπατίνες για όλους. Χαρούμενη μουσική, καλό κρασί και νόστιμα σουβλάκια σ' όσους μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Οι προετοιμασίες για τα γκρούπ από τους μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου, του Λυκείου και τους συγχωριανούς φτάνουν προς το τέλος. Ο Δήμος Καλαβρύτων, ο Σύλλογος Δαφναίων Αθήνας-Πειραιά και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Δάφνης έχουν προνοήσει για μια αξέχαστη εμπειρία.
Φέτος όπως και πέρυσι η καινοτομία του καρναβαλιού μας, του Καρναβαλιού της Δάφνης είναι ότι μπορούν να συμμετέχουν και οι επισκέπτες. Οι επισκέπτες της τελευταίας στιγμής έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν είτε αυτοσχεδιάζοντας είτε μετέχοντας σε κάποιο από τα δημιουργούμενα γκρούπ. Ελπίζουμε ο καιρός να βοηθήσει να απολαύσουμε την εκδήλωση. Σας περιμένουμε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.