Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 25/2/17

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Π...

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 46χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης εξήντα ημερών, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και  παράβαση του Νόμου περί όπλων, σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, χθες το βράδυ, στην Πάτρα,  ενεργώντας από κοινού, με την χρήση σωματικής βίας και την απειλή όπλου,  αφαίρεσαν από 49χρονο ημεδαπό, την δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε για την παράδοση παραγγελίας καταστήματος ψητοπωλείου, στο οποίο εργαζόταν, καθώς και το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στην συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με την κλεμμένη μοτοσικλέτα, την οποία λόγω αδέξιου  χειρισμού τους εκτράπηκαν της πορείας τους και διέφυγαν πεζοί.  Οι δράστες αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν στα όρια του αυτοφώρου. Ο παθών δεν υπέστη σωματική βλάβη, ενώ του αποδόθηκε η  δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ..ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας, 26χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μεταλλικό πτυσσόμενο μαχαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.