HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 23/2/17

➤Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, έν...

➤Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα μηνών για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών.
➤Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 20χρονος υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις του Πταισματοδικείου Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή κράτησης είκοσι πέντε ημερών, καθώς και χρηματικό πρόστιμο (650) ευρώ, για επαιτεία.
➤Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τεσσάρων αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα στο Αίγιο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες κεφαλής, τύπου fullface, αφού παραβίασαν πόρτα, εισήλθαν σε οικία ζευγαριού ηλικιωμένων ημεδαπών, στους οποίους άσκησαν σωματική βία και τους απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ και άλλα αντικείμενα. Οι δράστες αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν στα όρια του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.