Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 20/2/17

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 31χ...

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 31χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να διαπράξει κλοπή σε διαμέρισμα 23χρονου στην Πάτρα, πλην όμως δεν ολοκλήρωσε την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από τον 23χρονο, ο οποίος τον ακινητοποίησε και ειδοποίησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν.
Σύλληψη μιας αλλοδαπής γυναίκας   και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δυο ημεδαπών   για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος από κοινού
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, μια 29χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε επιχείρηση εμπορίας παλαιών μετάλλων, στην οποία εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε μεταλλικές προστατευτικές μπάρες. Από την προανάκριση προέκυψε ότι η δράστιδα είχε αγοράσει τις μπάρες από 32χρονο ημεδαπό, ο οποίος τις είχε αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα από τεχνική εταιρεία, στην Ελίκη του Δήμου Αιγιαλείας.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, ενεργώντας από κοινού, παραβίασαν πόρτα οικίας 87χρονου ημεδαπού, εισήλθαν στο εσωτερικό της, όπου ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο με την άσκηση σωματικής βίας και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 150  ευρώ. Δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 27 και 26 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών αγνώστων δραστών για κλοπή κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το απόγευμα σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, εισήλθαν σε οικία 83χρονης ημεδαπής, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, όπου αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή. Οι δράστες αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.