HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 17/2/17

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας Από τους αστυνομικούς ...

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Από τους αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε βάρος 54χρονου ημεδαπού, ο οποίος προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, διαπληκτίστηκε για θέση στάθμευσης ΑμΕΑ,  με 45χρονο ημεδαπό, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Στη συνέχεια ο δράστης απείλησε και εξύβρισε τον 45χρονο με διάφορες φράσεις και  τον απώθησε, με αποτέλεσμα να καταπέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί ελαφρά, ενώ παράλληλα προκλήθηκαν φθορές σε διάφορα προσωπικά του αντικείμενα. Ο δράστης αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.
Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι  αφαίρεσε  από κατάστημα ενδυμάτων στην Πάτρα  διάφορα ρούχα, συνολικής αξίας 60 ευρώ. Από τον προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι, ο δράστης, λίγη ώρα νωρίτερα είχε αφαιρέσει από ακόμα ένα κατάστημα ενδυμάτων ρούχα και ένα ζευγάρι υποδημάτων, συνολικής αξίας (50) ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.