HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα για Σίτι και Ατλέτικο - 14 γκολ σε δύο ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πιο «τρελό» ματς των τελευταίων ετών, η ψυχωμένη Σίτι έκανε ανατροπή στην… ανατροπή της Μονακό και με το απίστευτο 5-3, πήρε προβάδι...

Στο πιο «τρελό» ματς των τελευταίων ετών, η ψυχωμένη Σίτι έκανε ανατροπή στην… ανατροπή της Μονακό και με το απίστευτο 5-3, πήρε προβάδισμα για πρόκριση! Σε μισή ώρα, δηλαδή, οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ και όχι, απλά, έφεραν «τούμπα» τους Μονεγάσκους, αλλά πήραν και προβάδισμα δύο τερμάτων, ενόψει της ρεβάνς στο Πριγκιπάτο, για την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.  Είχαν προηγηθεί εξίσου μυθικά πράγματα, με τη Σίτι να ανοίγει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τη Μονακό να κάνει την… πρώτη ανατροπή και να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, 2-1!
Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους citizens οι Αγουέρο και Σανέ, με τον τελευταίο, ειδικά, να κάνει πράγματα και θαύματα, σε ένα παιχνίδι, πάντως, που ουδείς υστέρησε και όλα παραμένουν ανοιχτά σε ό,τι αφορά το ποιος θα… τσεκάρει, τελικά, το «εισιτήριο» για τους «8».


Manchester City vs Monaco 5:3 2017 - All Goals... από giorgio-palamaru

Ισοπεδωτικοί οι "ροχιμπλάνκος"
Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν αγριεμένοι, κάτι που φαινόταν σε κάθε της επίθεση και η γκολάρα του Σαούλ απλά άνοιξε το δρόμο για την εμφατική επικράτηση. στο 25' πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Γκαμεϊρό να φεύγει στην αντεπίθεση με δύο αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Γκριζμάν, που αυτή τη φορά δεν γινόταν να μην... σκοτώσει τον Λένο, κάνοντας το 2-0. 


Μπάγερ Λεβερκούζεν: Λένο, Χένρικς, Ντράγκοβιτς, Εμέρ Τοπράκ, Ουέντελ, Αράνγκις, Καμπλ, Μπελαράμπι (66' Πογιάνπαλο), Μπραντ (87' Μπέιλι), Χάβερτς (56' Φόλαντ), Ερνάντες 
Ατλέτικο Μαδρίτης: Μογιά, Βρσάλικο, Σάβιτς, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (78' Τόρες), Γκριζμάν (78' Κορέα), Γκαμεϊρό (71' Παρτέι). 

Bayer Leverkusen vs Atletico Madrid 2-4 All... από riqezi

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.