Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δείτε τα trailer των νέων κινηματογραφικών ταινιών

Jackie Ο Τζον Κένεντι πέφτει νεκρός και το ταγέρ της Τζάκι ποτίζεται με αίμα. Η Πρώτη Κυρία δεν έχει χρόνο να θρηνήσει. Στη νεκροφόρα ...

Jackie
Ο Τζον Κένεντι πέφτει νεκρός και το ταγέρ της Τζάκι ποτίζεται με αίμα. Η Πρώτη Κυρία δεν έχει χρόνο να θρηνήσει. Στη νεκροφόρα που μεταφέρει τη σορό του συζύγου της, έχοντας στο πλευρό της τον Μπόμπι Κένεντι, η Τζάκι πρέπει να αποφασίσει πώς θέλει ο κόσμος να θυμάται τον Τζον Κένεντι.
Η ταινία του Πάμπλο Λαραΐν για την Τζάκι Κένεντι και όσα έζησε μετά τη δολοφονία του είναι διαφορετική από τις συνηθισμένες καθώς μας δίνει αποκομμένες εικόνες της Τζάκι προσπαθώντας να καταλάβουμε αυτήν την γυναίκα. Ένα one-woman σόου από τη Νάταλι Πόρτμαν σε μια συγκλονιστική ερμηνεία που πιθανότατα να της χαρίσει το Όσκαρ.
Σκηνοθεσία: Πάμπλο Λαραΐν
Πρωταγωνιστούν: Νάταλι Πόρτμαν, Μπίλι Κράνταπ, Πήτερ Σαρσγκάαρντ, Γκέρτα Γκέργουιγκ

Διχασμένος (Split)
Η πραγματική ιστορία του Κέβιν, ενός νεαρού που πάσχει από διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας με αποτέλεσμα να έχει 23 διαφορετικές και τελείως διακριτές μεταξύ τους προσωπικότητες. Όταν μια από τις 23 προσωπικότητές του κυριαρχεί, απάγει και φυλακίζει σε ένα σκοτεινό, υπόγειο δωμάτιο, τρία νεαρά κορίτσια και τότε, μια 24η, κρυμμένη προσωπικότητα, όμοια με τέρας, ετοιμάζεται να ξεπροβάλλει και έτσι να κλείσει τον κύκλο της απόλυτης παράνοιας.
Ο Σιάμαλαν που μας έχει χαρίσει μερικές από τις κορυφαίες ταινίες του σινεμά (Έκτη Αίσθηση) αλλά και πολλές... ακατανόητες (The Last Airbender) επιστρέφει με τον Διχασμένο και μας εντυπωσιάζει. Δεν είναι τυχαίο που ο Guardian χαρακτήρισε την ταινία ως «υποδειγματική μίξη Χίτσκοκ και τρόμου». Κι από την άλλη ο Τζέιμς ΜακΑβόι σε... 24 συγκλονιστικές ερμηνείες καθηλώνει!
Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς ΜακΑβόι, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Μπέτι Μπάκλεϊ

Moonlight
Ένα αγόρι μεγαλώνει στο Μαϊάμι. Είναι Αφροαμερικανός και ομοφυλόφιλος και καλείται να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί σε έναν κόσμο που δεν ανέχεται τη διαφορετικότητα.
Με... ευρωπαϊκή σχεδόν ταινία που καταπιάνεται με ένα σημαντικό θέμα, αυτό των διακρίσεων σε μια Αμερική μάλιστα που το ζήτημα αυτο είναι πιο επίκαιρο απο ποτέ. Με σπουδαίες ερμηνείες (όπως από τον Μαχερσάλα Άλι που είναι υποψήφιος για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου), το Moonlight είναι μία πολιτική ταινία που δεν μιλά για πολιτική.
Σκηνοθεσία: Μπάρι Τζένκινς
Πρωταγωνιστούν: Μαχερσάλα Άλι, Ναόμι Χάρις
O Καλύτερος Φίλος Μου
Οι διαφορετικές ζωές ενός σκύλου και οι επαφές του με τους ανθρώπους.
Μια ταινία που θα συγκινήσει όλους όσοι αγαπούν τα ζώα, αν και η ταινία συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας ακριβώς για τους αντίθετους λόγους καθώς ένας σκύλος που παίζει στην ταινία καταγράφηκε σε ένα βιντεο σε κατάσταση άγχους.
Σκηνοθεσία: Λάσε Χάλστρομ
Πρωταγωνιστούν: Ντένις Κουέιντ, Μπριτ Ρόμπερτσον
Resident Evil: Το Τελευταίο Κεφάλαιο
Η ιστορία συνεχίζεται από το σημείο που την είχαμε αφήσει στο τέλος του Resident Evil: Η Τιμωρία. Η ανθρωπότητα πνέει πλέον τα λοίσθια, αφού η Άλις (Μίλα Γιόβοβιτς) προδόθηκε από τον Γουέσκερ (Σον Ρόμπερτς) στην Ουάσιγκτον και οι ορδές των ζόμπι αφάνισαν τα πάντα στο πέρασμά τους. Η ηρωίδα μας καλείται να επιστρέψει στο Raccoon City, όπου η Umbrella Corporation συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για το τελικό χτύπημα. Το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς ταινιών που σίγουρα θα προσελκύσει τους φαν του franchise.
Σκηνοθεσία: Πολ Άντερσον
Πρωταγωνιστούν: Μίλα Γιόβοβιτς, Γουίλιαμ Λέβι, Ίαν Γκλεν
Σιωπηλός Μάρτυρας
Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος μπαίνει μέσα στην παλαιά φυλακή των Τρικάλων, μιλά με κρατούμενους και φύλακες και αναρωτιέται για την ιστορία και τη μνήμη σε ένα αξιοπρόσεκτο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί σε δύο ειδικές προβολές το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον κινηματογράφο Δαναό.
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος

Έξοδος 1826
Ο καπετάνιος Μίχος Φλώρος επιστρέφει στη Σαμαρίνα για να πάρει κι άλλους άντρες και να τους οδηγήσει στο Μεσολόγγι συμπληρώνοντας το ήδη υπάρχον σώμα, στη ντάπια του στρατηγού Μακρή. Έτσι, με τη βοήθεια του προσωπικού του φίλου Ηλία Μανάκα κι άλλους 25 άντρες ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι προκειμένου να συναντήσουν στο Μεσολόγγι, τον Ζήση Χατζημάτη και τους υπόλοιπους συμπατριώτες τους. Στις 31 Μαρτίου του 1826 ξεκινά η δύσκολη πορεία τους, μέσα από τα βουνά. Την ίδια ώρα, οι γυναίκες στο χωριό προσπαθούν να μάθουν από την Ελένη Φλώρου, την πραγματική αιτία της ξαφνικής φυγής των αντρών τους. Ο Ιμπραήμ πασάς και ο Τούρκος Φρούραρχος της Άρτας Νιχάτ Σερβάν ετοιμάζουν την τελική επίθεση στο Μεσολόγγι.
Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας
Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Μαρία Ανδρούτσου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.