HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δημοσκόπηση Marc: Μπροστά με 14,1 μονάδες η ΝΔ

Την πρωτιά στη ΝΔ με... double score έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Ειδικότερα...

Την πρωτιά στη ΝΔ με... double score έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου:

Στην εκτίμηση ψήφου, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της εταιρίας Marc για το Πρώτο Θέμα (πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων) η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει στο 15,8%, με τη Νέα Δημοκρατία να συγκεντρώνει 31,2% και τον ΣΥΡΙΖΑ 15,4%. Και αυτή τη φορά το ΚΚΕ είναι τρίτο θέμα (6,8%) και ακολουθούν: Χρυσή Αυγή (6,5%), Δημοκρατική Συμπαράταξη (6,2%), Ένωση Κεντρώων (3%), Ανεξάρτητοι Έλληνες (2,6%), Το Ποτάμι (2,2%), Πλεύση Ελευθερίας (2,2%), Λαϊκή Ενότητα (1,3%). Άλλο Κόμμα απαντά το 4% των ερωτηθέντων και 18,5% δηλώνει αναποφάσιστο.
Στην ερώτηση «θέλετε να γίνουν εκλογές το 2017», οι πολίτες εμφανίζονται διχασμένοι, αφού το 45,6% απαντά όχι αλλά το 44,8% απαντά ναι. Ωστόσο, το 59,7% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει τελικά να αποφύγει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ενώ αντίθετα το 29,1% πιστεύει ότι θα μπορέσει να "βγάλει" την τετραετία.
Συντριπτικό είναι δε το ποσοστό εκείνων που πιστεύουν ότι η καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης θα φέρει τέταρτο μνημόνιο. Το ποσοστό φτάνει στο 79,7%, σε αντίθεση με το 11,2% που δεν θεωρεί ότι η χώρα θα αναγκαστεί να υπογράψει και νέα συμφωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.