HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Όλοι οι εντός έδρας αγώνες της Παναχαϊκής σε Live-Streaming (Ζωντανή μετάδοση)

H Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με την διαδικτυακή πλατφόρμα afastream.com. Από τον ...

H Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με την διαδικτυακή πλατφόρμα afastream.com.
Από τον Ιανουάριο του 2017 και ειδικότερα από αυτή τη Κυριακή και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής,  οι εντός έδρας αγώνες της Παναχαϊκής θα μεταδίδονται κατ’ αποκλειστικότητα μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της afastream.com.
Οι χιλιάδες φίλοι της Παναχαϊκής στην Πάτρα, την Ελλάδα και σε ολόκληρο το κόσμο, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να ενισχύουν μέσω live streaming την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας για την επάνοδο της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Για να συνδεθεί κάποιος και να βλέπει τον αγώνα ζωντανά τηλεοπτικά, θα πρέπει μέσω κάρτας να πληρώνει 7 ευρώ για κάθε εντός έδρας αγώνα.
Με τον τρόπο αυτό θα έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να παρακολουθήσει σε απ’ ευθείας μετάδοση κάθε εντός έδρας αγώνα της Παναχαϊκής, αλλά παράλληλα να ενισχύσει οικονομικά και την «κοκκινόμαυρη» ομάδα αφού ένα μέρος από το αντίτιμο των 7 ευρώ θα καταλήγει στα ταμεία της Παναχαϊκής!
Δηλαδή μέσω της συνδρομητικής μετάδοσης θα μπορεί όποιος φίλος της Παναχαϊκής επιθυμεί την ώρα του αγώνα μέσω κάρτας καταβάλλοντας το αντίτιμο των 7 ευρώ να αποκτά κωδικό πρόσβασης. Παράλληλα με τον ίδιο κωδικό και για ένα 24ωρο ο συνδρομητής της εν λόγο υπηρεσίας θα μπορεί να δει τον αγώνα και μαγνητοσκοπημένο!
Απολαύστε τώρα τους αγώνες της Παναχαϊκής, όπου και αν είσαστε, ότι και αν κάνετε, όποια ώρα το θελήσετε. Από το κινητό σας, το τάμπλετ, τον υπολογιστή και την smartTV σας.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα afastream.com σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε κάθε στιγμή της αγαπημένης μας ομάδας, για ότι συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.afastream.com, ακολουθείστε τις οδηγίες και συνδεθείτε live για να βλέπετε πλέον όπου κι αν βρίσκεστε τους αγώνες της ιστορικής μας ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.