Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Highlights της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός,αν και τα βρήκε σκούρα στο τέλος και παρατάχθηκε χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, εν τέλει κατάφερε να φύγει νικητής από το «Παλά...

Ο Ολυμπιακός,αν και τα βρήκε σκούρα στο τέλος και παρατάχθηκε χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, εν τέλει κατάφερε να φύγει νικητής από το «Παλάου Μπλαουγκράνα» επικρατώντας της Μπαρτσελόνα 69-67 για την 17η αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.
Η νίκη αυτή, εδραιώνει, τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση ανεξάρτητα το τι θα κάνει αύριο (13/01) η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ απέχει μόλις μια νίκη από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Τα δεκάλεπτα: 20-17, 33-29, 54-56, 67-69.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Μπαρτζώκας): Ράις 15, Ντόελμαν 5, Ντόρσεϊ 7, Κλαβέρ 4, Ναβάρρο 3, Βεζένκοφ 2, Όλεσον 0, Κοπόνεν 16, Ρένφρο 3, Τόμιτς 12.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Γκριν 8, Μπιρτς 2, Γιανγκ 1, Παπαπέτρου 2, Ουότερς 8, Μιλουτίνοφ 6, Πρίντεζης 16, Παπανικολάου 8, Μάντζαρης 6, Λοτζέσκι 11, Αθηναίου 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.