Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολοκληρώθηκε το παζλ των πιλότων της Formula 1 για το 2017

Η νέα σεζόν της Formula1 είναι προ των πυλών, καθώς τον επόμενο μήνα ξεκινούν οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης. Η νέα σεζόν θα βρει πολλές...

Η νέα σεζόν της Formula1 είναι προ των πυλών, καθώς τον επόμενο μήνα ξεκινούν οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης. Η νέα σεζόν θα βρει πολλές αλλαγές, καθώς είχαμε αποχωρήσεις, «μετακομίσεις», σταθερές αξίες, καθώς και ρούκι, αλλά και τη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής. Οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό των ομάδων είναι αρκετές και σημαντικές, με σημαντικότερη τη μετακίνηση του Valtteri Bottas από τη Williams στη Mercedes, στη θέση του Nico Rosberg που αιφνιδίασε τους πάντες λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί από την F1.
Η Williams έπεισε τον Felipe Massa να μη συνταξιοδοτηθεί ακόμα για να καλύψει το κενό του Bottas και να λειτουργήσει ως δάσκαλος στον 18χρονο Καναδό Lance Stroll που θα κάνει το ντεμπούτο του φέτος στην F1.
Σημαντικές αλλαγές έχουμε και στη McLaren η οποία τοποθετεί δίπλα στον πολύπειρο Fernando Alonso τον πολλά υποσχόμενο Stoffel Vandoorne που θα πάρει τη θέση του Jenson Button. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2009 θα προσφέρει από διαφορετικό πόστο τις υπηρεσίες του στην ομάδα, ενώ σε περίπτωση που οι συνθήκες το απαιτήσουν θα επιστρέψει στο κόκπιτ.
Από κει και πέρα, η Force India διατήρησε στο δυναμικό της τον Sergio Perez, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον Esteban Ocon που πήρε θέση του Nico Hulkenberg ο οποίος με τη σειρά του θα συνεχίσει την καριέρα του στη Renault. Παρτενέρ του Γερμανού στη γαλλική ομάδα θα είναι ο Jolyon Palmer, με τον Kevin Magnussen να εντάσσεται στο δυναμικό της Haas ως team-mate του Romain Grosjean.
Η Sauber συνεχίζει με τον Marcus Ericsson και ενισχύεται με τον ταλαντούχο Γερμανό Pascal Wehrlein.
Αναλυτικά το γκριντ του 2017
Mercedes: Λιούις Χάμιλτον - Βαλτέρι Μπότας
Ferrari: Σεμπάστιαν Φέτελ - Κίμι Ραϊκόνεν
Red Bull: Ντάνιελ Ρικιάρντο - Μαξ Φερστάπεν
Williams: Φελίπε Μάσα - Λανς Στρολ
McLaren: Φερνάντο Αλόνσο - Στόφελ Φαντόρν
Renault: Νίκο Χούλκενμπεργκ - Τζόλιον Πάλμερ
Force India: Σέρχιο Πέρεζ - Εστεμπάν Οκόν
Haas: Ρομάν Γκροζάν - Κέβιν Μάγκνουσεν
Toro Rosso: Κάρλος Σάινθ - Ντανιίλ Κβιάτ
Sauber: Μάρκους Έρικσον - Πασκάλ Βερλάιν
από: caranddriver.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.