Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κέρδισε το ντέρμπι ο ΠΑΟ αλλά το πλεονέκτημα παρέμεινε στον ΟΣΦΠ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΚέιΣι Ρίβερς τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους και μαζί με τον Κρις Σίνγκλετον που προσέθεσε άλλους 20π. οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη...

Ο ΚέιΣι Ρίβερς τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους και μαζί με τον Κρις Σίνγκλετον που προσέθεσε άλλους 20π. οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη νίκη με 72-59 επί του «αιώνιου» αντίπαλου.
Οι «ερυθρόλευκοι» που κατέρρευσαν στην τέταρτη περίοδο πέρα από τους Λοτζέσκι και Γιανγκ που είχαν εκτός αποστολής έχασαν από την πρώτη περίοδο και τον Βασίλη Σπανούλη που αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό.
Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό μετά από το εκείνη στο ΣΕΦ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Οι «πράσινοι» τελείωσαν με 12/31 σουτ, με τους Σίνγκλετον-Ρίβερς-Τζέιμς να έχουν 12/20. Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κόψουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο ανοικτό γήπεδο, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μόλις 4 πόντους στον αιφνιδιασμό ενώ τους οδήγησαν σε 14 λάθη (έναντι 13 ασιστ).
Τα δεκάλεπτα: 12-20, 31-28, 48-45, 72-59
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πασκουάλ): Φελντέιν 4, Χαραλαμπόπουλος 2, Γκέιμπριελ 2, Μπουρούσης 2, Καλάθης 2, Σίνγκλετον 20 (4), Ρίβερς 26 (6), Τζέιμς 12 (2), Φώτσης, Παππάς 2, Τζεντίλε.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Μιλουτίνοφ 11, Πρίντεζης 14 (2), Παπανικολάου 13 (1), Μάντζαρης 2, Σπανούλης, Γκριν 9 (1), Μπιρτς 2, Παπαπέτρου 4, Ουότερς 4, Αγραβάνης, Αθηναίου.
Σε λίγο τα επίσημα στιγμιότυπα του αγώνα  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.