HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θύμα του Αστέρα η ΑΕΚ - Νικηφόρο πέρασμα του Ατρόμητου στην Λιβαδειά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η «Ένωση» ηττήθηκε με ανατροπή από τον Αστέρα στην χιονισμένη Τρίπολη με 3-2 για την εξ’ αναβολής δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Σ...

Η «Ένωση» ηττήθηκε με ανατροπή από τον Αστέρα στην χιονισμένη Τρίπολη με 3-2 για την εξ’ αναβολής δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα στο 35’ και χωρίς να έχει απειλήσει νωρίτερα η «Ένωση» πήρε προβάδισμα στην Τρίπολη. Από μία ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου που έβγαλε εξαιρετική σέντρα στον Τόμας Πέκχαρ, ο Τσέχος πρόλαβε τον Ντοναρούμα και με κεφαλιά έβαλε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ με 1-0! Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας βγήκε με σκοπό να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ και... τα κατάφερε! Μόλις στο 49’ ο Στανισάβλιεβιτς με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Μπάρκα για το 1-1 σε μία φάση που δεν... μύριζε γκολ! Λίγο αργότερα έφτασε κοντά στην ανατροπή, όμως το «κρέμασμα» του Μανιά στον Μπάρκα σταμάτησε στο δοκάρι.
Ο Αστέρας έφτασε στην ανατροπή στο 67'! Δεν έκοψε κανένα τον Ιγκόρ, που ανενόχλητος έκανε το σουτ και πέτυχε το πρώτο του γκολ στην! Ένα λεπτό αργότερα ο Πέκχαρ έφερε το ματς στα ίσια! Ο Τσέχος πήρε την κάθετη μπαλιά από τον Γιόχανσον, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-2 στο 68’.  Από σέντρα του Καλτσά στο 81’ ο Τσουκαλάς από κοντά με προβολή νίκησε τον Μπάρκα για το 3-2!
Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ίγκορ Σίλβα, Γιαννούλης Σελίν, Χαμντανί, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Μάσα, Τσιλιανίδης, Στανισάβλιεβιτς, Μανίας.
ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες(Αλμέιδα), Αϊντάρεβιτς(Μπακασέτας), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος(Ροντρίγκες), Πέκχαρτ.

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο Ατρόμητος
Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τόνσο ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού. Επέστρεψαν στις νίκες οι γηπεδούχοι που σκαρφάλωσαν στην 5η θέση ενώ η ομάδα της Βοιωτίας γνώρισε την 5η συνεχόμενη ήττα της και παρέμεινε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (85' Κοντοές), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Κυριακίδης, Λημνιός (60' Μπρίτο), Πλατέλλας (72' Βασιλείου), Λε Ταλέκ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μεντί, Μιλιάζες, Ουόν, Παππάς (69' Καψάσκης), Κουλιμπαλί (81' Βασιλείου), Καραμπουέ, Γιακουμάκης (84' Σένκα), Μάντζιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.