Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΕΙΡΑ: Εξαιρετική εκδήλωση της Νεανικής Μπάντας της Φιλαρμονικής Αιγείρας (ΒΙΜΤΕΟ)

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00 η κοπ...

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νεανικής Μπάντας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ". 
Οι μουσικοί και ο αρχιμουσικός είχαν φροντίσει με κάθε λεπτομέρεια την οργάνωση της εκδήλωσης, αποδείχθηκαν άριστοι οικοδεσπότες και έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους φιλόμουσους παριστάμενους και φίλους να αισθανθούν σε οικείο περιβάλλον και να απολαύσουν τη συναυλία της Νεανικής Μπάντας, που κινήθηκε σε εορταστικούς μα και σε σύγχρονους ρυθμούς.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον αρχιμουσικό κ. Παναγιώτη Παναγάκο, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ευχήθηκε να έχουμε μια χρονιά με υγεία και δύναμη και μια χρονιά ελπίδας, αλληλεγγύης και προοπτικής, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και μια χρονιά καλύτερη!
Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους Αιγειράτες και όχι μόνο, για την αγάπη και τη στήριξή τους στο πρόσωπο του που όλοι επέδειξαν απο τις 19 Δεκεμβρίου 1996, που ανέλαβε ως αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Αιγείρας, μέχρι και σήμερα.
Ξεχωριστή και διαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή εκείνη, κατα την οποία αφού εξήρε την άριστη μουσική κατάρτιση, ακεραιότητα και την αφοσίωση του υπαρχιμουσικού κ. Δημήτρη Μίχαλου προς το πρόσωπό του και την Φιλαρμονική, του παρέδωσε επίσημα την μπαγκέτα του Αρχιμουσικού και τα ηνία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ"!
Ο κ. Παναγιώτης Παναγάκος, μουσικός της Φιλαρμονικής απο το 1982 και αρχιμουσικός της ήδη απο το 1996, θα παραμείνει η "ψυχή" της, υπαρχιμουσικός της και μουσικός της μπάντας.
Επιπλέον, από το περασμένο Ιούνιο του 2016 είναι αρχιμουσικός της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου.
Στη συνέχεια ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού ναού Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας π. Χαράλαμπος Καρούζος,ο Ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αιγών π. Μιχάλη Σερβέ καί ο Ιερέας του Ιερού Ναού Αγιών Αναργύρων Αμπελοκήπων π. Αργύριος Μουστερής ευλόγησαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα μέλη της Μπάντας, την έκοψαν και την μοίρασαν σε όλους τους παρευρισκόμενους, με τη βοήθεια μητέρων εθελοντών.
Ακολούθως απηύθυναν χαιρετισμό οι: Θεοφάνης Σταυρόπουλος (Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας), Χρήστος Ασημακόπουλος(Αρχιμουσικός Φιλαρμονικής Ακράτας) καί Παναγιώτης Σταθακόπουλος ( εκπρόσωπος Συλλόγου Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιάλειας "Ο ΔΕΣΜΟΣ").
Την εορταστική συναυλία και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τίμησαν επίσης με τη παρουσία τους οι: Μαρία Καρρά (Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ακράτας) , Βασίλειος Τομαράς (Δημοτικός Σύμβουλος) ,Γεώργιος Ράλλης (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ανατολικής Αιγιάλειας), Κωνσταντίνος Μουστερής (Προεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων "ΤΑ ΑΡΦΑΡΑ") κλπ.
Η Νεανική Μπάντα της Φιλαρμονικής παρουσίασε στο Α' μέρος της συναυλίας εορταστικές μελωδίες στο πνεύμα των ημερών , όπως: "The Twelve Days of Christmas", "Christmas of the Toreador", "Winter Wonderland" κλπ., μα και πασίγνωστες κινηματογραφικές και ποπ μελωδίες στο Β' μέρος, οπως: "Over The Rainbow" (Soloist: Αντώνης Γκόγκος), "My Heart Will Go On" ( Soloist: Χριστίνα Λιβανά),"Spiderman", Rolling In The Deep", "Trumpets of Seville" κλπ .
Λίγο προτού ολοκληρωθεί η πολύ όμορφη αυτή βραδιά, ο νέος αρχιμουσικός κ. Δημήτρης Μίχαλος αφού ευχαρίστησε και πάλι το κοινό για τη ζεστή παρουσία του, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τις μητέρες των μουσικών και όχι μόνο, που όλες είχαν αφιερώσει χρόνο και έβαλαν όλη τους τη μαγειρική τέχνη, δημιουργώντας έναν πλούσιο μπουφέ που όλοι απόλαυσαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.