HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ: Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Λειβαρτζινών Πάτρας

Ιδιαίτερη επιτυχία γνώρισε για μία ακόμη χρονιά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, προς ...

Ιδιαίτερη επιτυχία γνώρισε για μία ακόμη χρονιά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, προς τιμήν των μονίμων κατοίκων του χωριού μας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Λειβάρτζι, στο φιλόξενο χώρο του ξενώνα ΄΄το Γρέκι΄΄, όπου συγκεντρωθήκαμε μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας. Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία πολλών από τους συγχωριανούς μας, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ο τυχερός που κέρδισε το "φλουρί" ήταν ο μόνιμος κάτοικος του χωριού Δημήτρης Καραπιπέρης
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον παπά-Θανάση που παρέστη και ευλόγησε τη πίτα μας καθώς και τον ξενώνα το ΄΄Γρέκι΄΄ για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε. 
Το πρωϊνό της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017 ο Σύλλογός μας, έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα για τα μέλη του που διαμένουν στην Πάτρα, στο ΄΄Αρχοντικό της Ευτυχίας΄΄ στην Οβρυά. Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού όσοι παραβρέθηκαν αντάλλαξαν ευχές αγάπης για μια όμορφη και εποικοδομητική χρονιά, απολαμβάνοντας τον κυριακάτικο καφέ τους και τα κεράσματα που παρέθεσε ο Σύλλογος. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, κάνοντας την αρχή, καλωσόρισε τους καλεσμένους, ανακοινώνοντας παράλληλα και τις επερχόμενες δραστηριότητες του Συλλόγου.
Την εκδήλωση συμπλήρωσε με τη παρουσία του το Χορευτικό μας Τμήμα, οι χορευτές του οποίου έκαναν μια εκπληκτική εμφάνιση, παρουσιάζοντας χορούς από τη Θράκη και τη Πελοπόννησο. Θερμές ευχαριστίες στα μέλη του χορευτικού και τον δάσκαλό μας κ. Διογένη Οικονόμου για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν για μια ακόμα φορά! 
Επίσης θερμές ευχαριστίες στην πρόεδρο του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου κ. Κατερίνα Ασημακοπούλου και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. του φίλτατου συλλόγου, τον πρόεδρο του συλλόγου ΄΄Παρασκευή΄΄ κ. Τάσο Μυλωνά, τη πρόεδρο του συλλόγου Κερτεζιτών ΄΄Ο Στριφτόμπολας΄΄ κ. Γεωργία Χασαποπούλου, τον πρόεδρο του χωριού μας κ. Καλογεράκη Παναγιώτη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Τέλος να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον ένθερμο υποστηρικτή του  Συλλόγου μας κ. Κώστα Ντάσιο για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια.
Το φλουρί της πίτας μας κέρδισε η μικρή Φαίη Κουτροπούλου. Της ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερή!
Ο Σύλλογός μας ενημερώνει τα μέλη ότι στο εξής θα εδρεύει επίσημα πλέον στην οδό Αγίας Τριάδος 109, φιλοξενώντας τη χορευτική του ομάδα αλλά και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες.
Ενημερώνουμε επίσης τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας ότι στις 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος αποκριάτικος χορός μας στο ΄΄Αρχοντικό της Ευτυχίας΄΄.
Λεπτομέρειες για αυτή την εκδήλωση θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ ΛΕΙΒΑΡΤΖΙΝΩΝ
                                             


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.