HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ: "Να σταματήσει η μιζέρια στην Πάτρα - Θέτουμε τις βάσεις για σύγχρονο μεγάλο κλαμπ"

Αγωνιστικό, γηπεδικά προβλήματα, σκέψεις για το μέλλον, νέα ταλέντα, όλα τέθηκαν στην συζήτηση με τους εκπροσώπους του τύπου, στον απολογ...

Αγωνιστικό, γηπεδικά προβλήματα, σκέψεις για το μέλλον, νέα ταλέντα, όλα τέθηκαν στην συζήτηση με τους εκπροσώπους του τύπου, στον απολογισμό του Κώστα Κατσουράνη για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής όπου η Παναχαϊκή βρίσκεται πρώτη.

Ο Κώστας Κατσουράνης μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου της Παναχαϊκής, Φίλιππο Ανδρεόπουλο, ξεκίνησαν την συζήτηση:
«Ξεκινήσαμε προετοιμασία στις 11 Αυγούστου, πιο αργά από κάθε ομάδα. Μαζί με τον Παναργειακό που επίσης ξεκίνησε 1-2 μέρες μετά από εμάς. Με τη φανέλα και την ιστορία δεν κερδίζει και δεν ανεβαίνει κανείς. Με τη φανέλα και την ιστορία, μείναμε 5 χρόνια στην Γ’ Εθνική. Όπως βλέπω από τα στοιχεία που έχω, η ομάδα είχε ισχυρές οικονομικά διοικήσεις, αλλά δεν γνώριζαν από ποδόσφαιρο.

Όταν αγωνιζόταν η Παναχαϊκή στην Γ’ Εθνική τότε ήταν αλλά επαγγελματική, αλλά δεν παίζει ρόλο. Τώρα είμαστε όλοι ερασιτέχνες και θέλω να καταλάβετε ότι η ιστορία και η φανέλα δεν παίρνουν τα παιχνίδια. Η Παναχαϊκή άλλαζε στις 5 χρονιές της Γ’ Εθνικής κάθε χρόνο από 3 προπονητές. Τα προηγούμενα χρόνια, η Παναχαϊκή είχε τουλάχιστον έναν κορμό ποδοσφαιριστών, εμείς όταν αναλάβαμε ήμασταν σαν την ομάδα που έπεσε με το αεροπλάνο. Δεν είχαμε τίποτα. Είναι θαύμα αυτό που έχουμε πετύχει. Και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έχουν κάνει.
Η ομάδα μας περνάει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος, οι λόγοι κατά την άποψή μου είναι οι εξής: η κακή προετοιμασία καθώς δεν υπήρχε χρόνος και φυσικά το γεγονός ότι έπρεπε να παίξουμε τουλάχιστον 10 φιλικά ενώ εμείς παίξαμε μόλις 3. Επίσης, άλλοι λόγοι που έχουν φέρει αυτή την αγωνιστική κάμψη, είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα γήπεδα. Το βοηθητικό στο Στάδιο είναι κακό, χωράφι και ζητάμε κατανόηση. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Θα θέλαμε να κάνουμε μία παραπάνω προπόνηση στο Πανεπιστήμιο το έχουμε ζητήσει και περιμένουμε. Νομίζω αυτοί είναι οι βασικότεροι λόγοι. Ίσως και η διακοπή που υπήρξε λόγω των καιρικών φαινομένων».


Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις δήλωσε:
«Η διοίκηση μου έδωσε το πράσινο φως να κινηθώ όπως θέλω στην μεταγραφική περίοδο. Μετά από συζήτηση που είχα με τον προπονητή μας και τον γενικό αρχηγό, αποφασίσαμε ό,τι πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά που μέχρι σήμερα έχουν σηκώσει το βάρος και έχουν φτάσει την Παναχαϊκή πρώτη. Αποκτήσαμε τον Μπουρλάκη ο οποίος μας είπε πως του αρέσει να αγωνίζεται ως δεκάρι, ενώ και ο Γιάννης Σπανός θεωρώ πως είναι ένας επιθετικός που μπορεί να αγωνιστεί και σε παραπάνω κατηγορίες. Τους πιστεύουμε και τους δύο.

Παράλληλα μίλησε και για τους δημοσιογράφους και τόνισε:
«Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνετε. Πρέπει να βλέπετε λίγο καλύτερα το ποδόσφαιρο. Δεν θα σας πω τι θα γράφετε ο καθένας κρίνεται, αλλά δεν μπορείτε να λέτε για τον Φωτάκη που είναι ο καλύτερος παίκτης μας και ξέρει από πρωταθλητισμό. Έχουμε αποκτήσει 3-4 παιδιά έμπειρα που κάνουν την διαφορά και οι υπόλοιποι είναι παίκτες Γ’ Εθνικής. η Παναχαϊκή πρέπει να κερδίζει κάθε Κυριακή γιατί κάνει πρωταθλητισμό. Όλοι μαζί πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Μην προσπαθείτε να αβαντάρετε κάποιον παίκτη. Έχω παίξει τόσα χρόνια ποδόσφαιρο και ξέρω.  Η κριτική που κάνετε πρέπει να είναι κανονική, δεν είναι εύκολο αυτό που έχουμε πετύχει. Αν μετρούσε η φανέλα μόνο η Παναχαϊκή θα έπαιζε κάθε χρόνο Ευρώπη. Όσο μείνω εγώ εδώ η Παναχαϊκή θα παίξει στην Ευρώπη. Σας το υπογράφω. Και εμείς και εσείς μπορούμε καλύτερα και να βοηθήσουμε τους παίκτες μας».

Για τον κόσμο:
«Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του κόσμου, κάθε Κυριακή θα γίνεται γιορτή. Υπήρχε μεγάλη απαξίωση τα προηγούμενα χρόνια. Δυστυχώς τα τελευταία 20 χρόνια τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Κάθε μέρα προσπαθούμε και κερδίζουμε από λίγο. Ο κόσμος θα έρθει σιγά σιγά ενώ μόνο για το επόμενο εντός με το Ζευγολατιό, στη Θύρα 3 θα έχουμε γενική είσοδο 5 ευρώ.
Πρέπει στην Πάτρα να καταλάβουν ότι οι 14 που έχουν μπει δεν ήρθαν για να βγάλουν λεφτά από τα εισιτήρια. Το λέω επειδή έχει ακουστεί και αυτό. Οι άνθρωποι που έχουν μπει έχουν αγνές προθέσεις».

Για τον τελικό με την Αχαϊκή:
«Δεν θα γίνει στην Αγυιά. Δεν το επιτρέπει η ΕΠΟ, έχουμε προτείνει το Στάδιο, αλλά θα δούμε. Παίζουν και δύο γήπεδα εκτός Πάτρας του Ναυπακτιακού και του Παναιτωλικού».

Σχετικά με τους τερματοφύλακες:
«Ο Σούλης είναι περιουσιακό μας στοιχείο. Τον πιστεύουμε πολύ. Ο Κώστας Χαλκιάς ήρθε για να βοηθήσει αλλιώς την Παναχαϊκή και όχι απαραίτητα αγωνιστικά. Αν και βέβαια σε αυτή την κατηγορία όποτε χρειαστεί παίζει για πλάκα και το είδατε και στο Κύπελλο με τον Αιολικό. Ο Κώστας μπορεί να μιλήσει στα αποδυτήρια είναι πρωταθλητής Ευρώπης ξέρει πολλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.