HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Στους δρόμους οι αγρότες στο Αίγιο

Κινητοποιήσεις με μπλόκο στη Νέα Εθνική Οδό προαναγγέλλει ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας", ανοίγοντας νέο α...

Κινητοποιήσεις με μπλόκο στη Νέα Εθνική Οδό προαναγγέλλει ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας", ανοίγοντας νέο αγώνα για να ικανοποιηθούν αιτήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς, όπως τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση. 
Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
"ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΕΥΡ. ΕΝΩΣΗΣ
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/1/2017 σύσκεψη στο Δημαρχείο Αιγιάλειας με την παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ως Α.Σ. Αιγίου συμμετείχαμε στη σύσκεψη και καταθέσαμε αναλυτικό υπόμνημα με το διεκδικητικό μας πλαίσιο για τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Αιγιάλειας.    
Ο υφυπουργός απέρριψε τα αιτήματα των αγροτών, ισχυριζόμενος ότι τα οξυμένα προβλήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς δεν υπάρχουν γιατί δήθεν τα έχει λύσει η Κυβέρνηση! Ωστόσο για κάποια από αυτά, σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση θα ήθελε να βοηθήσει, δεν μπορεί να πάει κόντρα στις διεθνείς συνθήκες, την Ε.Ε. και να παίξει με την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ξεκαθαρίζοντας πως η πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να προχωρήσει αποφασιστικά την ΚΑΠ που μας ξεκληρίζει και παραδίδει τη γη και την παραγωγή στους επιχειρηματικούς ομίλους σε βάρος του λαού και της χώρας. 
Είναι φανερό πως  η επίσκεψη του  παράγοντα  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έγινε για να “καταλαγιάσει” τις αντιδράσεις των αγροτών, εν όψει των κινητοποιήσεων μας, στις 23 του Γενάρη και να «περάσει» στους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα  της Αιγιάλειας που αντιμετωπίζουν και αυτά σοβαρά προβλήματα, ότι δήθεν οι αγροτικές κινητοποιήσεις δεν έχουν περιεχόμενο, ενεργοποιώντας τον «κοινωνικό αυτοματισμό». 
ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ
Συνάδελφοι αγρότες! κτηνοτρόφοι!
Έχουμε πείρα. Το αφορολόγητο το κερδίσαμε πέρυσι, μετά από σαράντα ημέρες αγώνα στα Μπλόκα  και με την στήριξη των υπολοίπων κοινωνικών ομάδων της περιοχής μας και όλης της Ελλάδας. Δεν μας το χάρισε κανείς!
Μπορούμε και φέτος να κερδίσουμε αρκεί να πιστέψουμε στη δύναμη μας, μέσα από το οργανωμένο αγροτικό κίνημα.    
Καλούμε  λοιπόν τους αγροτοκτηνοτρόφους της Αιγιάλειας, να συμμετέχουν και φέτος μαζικά με τον Αγροτικό τους Σύλλογο Αιγίου ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΤΡΙΝΙΑ, στον δίκαιο αγώνα επιβίωσης  μας και συνέχισης της αγροτικής δραστηριότητας.                                                                           
Απαντάμε οργανωμένα στις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν:
 − Όλοι τη Δευτέρα 23 Γενάρη στις 10 π.μ. στο συλλαλητήριο μπροστά από τα γραφεία της Π.Ε.Σ. Α.Ε.Σ. Α.Ε. και στη συνέχεια στο στήσιμο του μπλόκου στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών–Πατρών."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.