HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Παπαθεοδώρου, με τις Διοικήσεις και τα σωματεία των εργαζομένων ΠΓΝΠ Ρίου και «Άγιος Αντρέας»

Συναντήσεις πραγματοποίησε σήμερα 5/1/16, ο Βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, με τις Διοικήσεις κ...

Συναντήσεις πραγματοποίησε σήμερα 5/1/16, ο Βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, με τις Διοικήσεις και τα σωματεία των εργαζομένων των νοσοκομείων ΠΓΝΠ Ρίου και «Άγιος Αντρέας»
Σε δηλώσεις του μετά τις επαφές που είχε τόνισε:
"Επισκέφτηκα σήμερα το ΠΓΝΠ Ρίου και το νοσοκομείο «Άγιος Αντρέας» για συνάντηση και ενημέρωση, τόσο από τις Διοικήσεις των δύο νοσοκομείων, όσο και από τα σωματεία των εργαζομένων. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημόσια Υγεία οξύνονται καθημερινά. Οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, αλλά και, σε πολλές περιπτώσεις, σε υγειονομικό υλικό επηρεάζουν την καθημερινή λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων αλλά και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη.
Όταν το Ε.Σ.Υ. καταρρέει, μόνο ο κ. Πολάκης εμφανίζεται ικανοποιημένος από την κατάσταση που επικρατεί και μόνο ο κ. Ξανθός την βλέπει βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν. Στο νοσοκομείο του Ρίου χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις και επιπρόσθετοι οικονομικοί πόροι στις κτιριακές υποδομές, προσλήψεις άμεσα νοσηλευτικού προσωπικού και τραυματιοφορέων, έτσι ώστε η μεγάλη αυτή μονάδα να μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες της περιφέρειας. Στο νοσοκομείο «Άγιος Αντρέας» πρέπει να οριστικοποιηθεί άμεσα και να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα μετεγκατάστασης των κλινικών και να αντιμετωπισθούν οι μεγάλες ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό.
Θα συνεχίσουμε από την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να παρακολουθούμε τα προβλήματα των δύο μεγάλων νοσοκομείων και να ελέγχουμε την Κυβέρνηση κοινοβουλευτικά για την άμεση αντιμετώπισή τους.
Την αναξιοπιστία του Υπουργείου Υγείας δε μπορεί να την πληρώνει ο πολίτης!"


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.