Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χωρίς χριστιανικό σταυρό η Ρέαλ για να μη χάσει οπαδούς

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που ήθελαν τους ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης να σκέφτονται σοβαρά την αλλαγή του σήματος της ομάδας. Σύμ...

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που ήθελαν τους ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης να σκέφτονται σοβαρά την αλλαγή του σήματος της ομάδας. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι «μερένχες» σκοπεύουν να αφαιρέσουν τον χριστιανικό σταυρό που βρίσκεται στην κορυφή του στέμματος για να μη χάνουν μουσουλμάνους οπαδούς - καταναλωτές, αυξάνοντας τις πωλήσεις στα προϊόντα της.
«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις θρησκείες στις οποίες υπάρχει μια ευαισθησία για τα προϊόντα που έχουν σταυρό» είπε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Κεϊλέντ αλ Μεϊρί, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.
Όπως έγινε γνωστό, ο σύλλογος παραχώρησε στον όμιλο «Marka» τα δικαιώματα της κατασκευής, της διαμονής και της πώλησης των προϊόντων της ομάδας με την παραπάνω αλλαγή στις εξής χώρες: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ, Μπαχρέιν και Ομάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.