HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δύο νεκροί από τη φονική κακοκαιρία

Xιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες, επικρατούν σε ολόκληρη τη χώρα ενώ ήδη δύο ηλικιωμένοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της κ...

Xιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες, επικρατούν σε ολόκληρη τη χώρα ενώ ήδη δύο ηλικιωμένοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της κακοκαιρίας, σε Ναυπακτία και Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, ένας ηλικιωμένος άνδρας 77 ετών από τη Ναυπακτία έχασε τη ζωή του, πιθανόν λόγω υποθερμίας.
Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε εξαφανιστεί από χθες το βράδυ από το σπίτι του στα Πιτσινέικα Ναυπακτίας και αναζητούνταν από την Πυροσβεστική, μετά από κλήση της Αστυνομίας, την οποία είχαν ειδοποιήσει οι συγγενείς του. Αν και εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι ζωντανός, τελικά εξέπνευσε, πιθανόν από υποθερμία, όπως μεταδίδει το nafpaktianews.gr.
Χθες βράδυ, εντοπίστηκε νεκρή μία γυναίκα 78 ετών, η οποία είχε ανάψει μαγκάλι για να ζεσταθεί από το δριμύ ψύχος, στην Κομοτηνή. Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της από την εισπνοή αναθυμιάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.