HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αρχαιρεσίες στον Σύνδεσμο Φιλολόγων Καλαβρύτων & Αιγιαλείας και κοπή πίτας

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων καλεί τους φιλολόγους της περιοχής του ( εν ενεργεία στη Δημόσια ή Ιδιωτική Εκπαίδευση, ...

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων καλεί τους φιλολόγους της περιοχής του ( εν ενεργεία στη Δημόσια ή Ιδιωτική Εκπαίδευση, συνταξιούχους, Ξένων Γλωσσών) την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 6 μ. μ. στο "Πολυτεχνείο", όπου θα γίνει:
α) Η κοπή πίτας για το 2017
β) Απολογισμός του απερχόμενου Δ. Σ. μετά την συμπλήρωση δύο χρόνων από την ανάληψη των καθηκόντων του
γ) Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ. Σ. διετίας 2017-2019
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, μπορούν να το δηλώσουν μέχρι και την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου στην πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Αρχοντούλα Ρέλλα, στα τηλέφωνα 210-6437652/ 6974752115, και στην Γενική Γραμματέα, κ. Αικατερίνη Μαρινοπούλου, στα τηλέφωνα 26910-21671/6980087604, ώστε να ετοιμαστούν έγκαιρα τα ψηφοδέλτια και να μην υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση κατά την ψηφοφορία. Η ψηφοφορία θα διεξάγεται μέχρι τις 9 μ.μ.
"Η παρουσία και συμμετοχή σας εκτός του ότι θα μας δώσει μεγάλη χαρά, είναι και απαραίτητη, κυρίως για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας",τονίζεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.