Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού - Ο Καιρός της Εβδομάδας στα Καλάβρυτα

Γενική πρόγνωση Νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας πυκνότερες στα δυτικά, κεντρικά και νότια τμήματα αναμένουμε την Κυριακή 29 Ια...

Γενική πρόγνωση
Νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας πυκνότερες στα δυτικά, κεντρικά και νότια τμήματα αναμένουμε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2016. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο στα δυτικά ηπειρωτικά, στη Θεσσαλία, στην Πελοπόννησο και στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 και τοπικά 9 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, -5 έως 5 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 11 και τοπικά 12 στη δυτική Ελλάδα, -2 έως 10 στο βόρειο Αιγαίο και από 3 έως 11 και τοπικά 12 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της χώρας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3  βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από τα νοτιοανατολικά  έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι κυρίως βόρειοι με ένταση έως 6 μποφόρ.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Κυρ, 29 Ιαν
Χιονόπτωση το πρωί,  συννεφιά με λίγο χιονόνερο ή χιόνι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συννεφιά τη νύχτα.oC / -2 oC  με 10 km/h
Δευ, 30 Ιαν
Αυξημένη συννεφιά.oC / -4 oC  με 10 km/h
Τρι, 31 Ιαν
Αραιή συννεφιά.oC / -4 oC  με 8 km/h
Τετ, 1 Φεβ
Αίθριος καιρός το πρωί, αυξημένη συννεφιά για το υπόλοιπο της ημέρας.oC / -4 oC  με 6 km/h
Πεμ, 2 Φεβ
Αυξημένη συννεφιά.oC / -2 oC  με 4 km/h
Παρ, 3 Φεβ
Συννεφιά το πρωί, συννεφιά με πιθανή βροχή για το υπόλοιπο της ημέρας.oC / -1 oC  με 6 km/h
Σαβ, 4 Φεβ
Συννεφιά.oC / 1 oC  με 9 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.