HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Διοικήσεων Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Δυτικής Ελλάδας

Ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχος ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, με αφορμή τη πρόσφατη αν...

Ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχος ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, με αφορμή τη πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του, επισκέφθηκε σήμερα (31-1-2017) το πρωί, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Αδαμάντιο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας και εξήρε τον σπουδαίο ρόλο και την σημαντική προσφορά του Πυροσβεστικού Σώματος στο κοινωνικό σύνολο, ενώ διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία των δυο Υπηρεσιών θα συνεχίσει να είναι άψογη και δεδομένη.
Τον Αρχιπύραρχο ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο, συνόδευαν ο Διοικητής της 6ης  ΕΜΑΚ, Αντιπύραρχος ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ Ιωάννης και ο Πυραγός ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος, ενώ στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Δυτικής Ελλάδας, Αστυνομικός Διευθυντής ΤΣΟΥΡΑΣ Βασίλειος.
Στη συνέχεια ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας επισκέφτηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή της, Ταξίαρχο Νικόλαο ΚΟΤΡΩΝΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.