Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Συλλόγου Παγκρατιωτών Καλαβρυτινών

Το 2017 να αποτελέσει μία ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά, που θα φέρει σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή, και κάθε είδους ε...

Το 2017 να αποτελέσει μία ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά, που θα φέρει σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή, και κάθε είδους επιτυχίες!
Υποσχόμαστε ότι και φέτος θα εργαστούμε με ιδιαίτερο ζήλο και μεράκι, με σκοπό την επιτυχία των καθιερωμένων ετήσιων εκδηλώσεων και την υλοποίηση σημαντικών κοινωφελών έργων στο χωριό μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, που έχετε σταθεί συμπαραστάτες και αρωγοί στις προσπάθειές μας. Η δική σας βοήθεια και οικονομική ενίσχυση έχουν καταστήσει το Σύλλογό μας ικανό να ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις του και να προσφέρει σημαντικό έργο στον τόπο που μας γέννησε.
Ιδιαίτερα επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους μικρούς μας Παγκρατιώτες και τις μικρές Παγκρατιώτισσες, που δίνουν πάντα το “παρόν” στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και μας διασκεδάζουν με την αθωότητα και το κέφι τους. Η αγάπη των παιδιών μας για το χωριό, την οποία προσπαθούμε συνεχώς να ενισχύσουμε, αποτελεί για εμάς τους μεγαλύτερους την επιβεβαίωση ότι το όμορφο Παγκράτι μας δε θα ξεχαστεί, δε θα χαθεί με το πέρασμα του χρόνου, αλλά θα στέκει περήφανο στους πρόποδες του Φαλκού για πάντα. Τα παιδιά μας θα πάρουν τη σκυτάλη και θα συνεχίσουν το δικό μας έργο.
Με την ελπίδα ότι θα ανταμώσουμε και πάλι όλοι οι Παγκρατιώτες στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, σας ευχόμαστε κάθε καλό για τη νέα χρονιά! 
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Σύλλογος Παγκρατιωτών Καλαβρυτινών «Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος»
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τα μέλη και τους φίλους του στις παρακάτω εκδηλώσεις:
1. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Αθήνα και έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11 π.μ. στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου (Λ. Αθηνών και Στρ. Καραϊσκάκη - Παλατάκι) 2ο όροφος. 
Την πίτα θα ευλογήσει όπως κάθε χρόνο ο συμπατριώτης μας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Θεοδώρητος Ανδριόπουλος. 
Μετά την κοπή της πίτας θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. με θέματα: 
Παρακαλούμε όλους τους συμπατριώτες για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση-έκτακτη Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουμε από κοινού για τα δύο τόσο σοβαρά θέματα.
Θα ακολουθήσει στη συνέχεια πλούσιος μπουφές με εκλεκτά εδέσματα και γλυκίσματα προσφορά των κυριών του Συλλόγου μας. Στις κυρίες που θα προσφέρουν εδέσματα ή γλυκίσματα θα κληρωθούν διάφορα δώρα.
2. Συνεστίαση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την 19 Φεβρουρίου 2017 και ώρα 12:30 το μεσημέρι, στο κέντρο διασκέδασης “Ίριδα”, οδός Στρ. Καραϊσκάκη 3 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5812682 & 6946795372. 
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όπως εμείς οι ΠΑΓΚΡΑΤΙΩΤΕΣ ξέρουμε με μουσική και δημοτικά τραγούδια.
Διαβεβαιώνουμε ότι όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου θα είναι κοντά σας με μοναδικό σκοπό να περάσουμε όλοι μαζί ένα αξέχαστο μεσημέρι.
Τιμή πρόσκλησης: 20 ευρώ.
Η τιμή περιλαμβάνει φαγητό, κρασί και αναψυκτικά (όχι εμφιαλωμένο κρασί).
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά.
Μέσα εξυπηρέτησης: σταθμός μετρό Αγία Μαρίνα-Αιγάλεω, λεωφορεία 803 Πειραιάς-Ελευσίνα και Πειραιάς-Δάσος Χαϊδαρίου. 
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων για τη συνεστίαση να απευθύνεστε στα μέλη του Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.